Hästängegatan 26 / Onsjö / Vänersborg

Slutpris
1 125 000 kr
Boarea
107.7 kvm
Avgift
6 167 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hästängegatan såldes av oss 2019-05-29. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Hästängegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Onsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu förmedlar vi ett riktigt trevligt bostadsrättsparhus i två plan som omfattande renoverats! Huset är beläget i ett populärt, välskött och barnvänligt område och här bor man med närhet till bland annat förskola, skola, fina strövområden, lekplatser, fotbollsplan och golfbana.

Genomtänkt planlösning, där man på entréplanet har sällskapsdelarna: kök, matplats och vardagsrum samt utgång till altanen. Där finns också en rymlig hall, badrum (med dusch), tvättavdelning samt förråd. Övre plan erbjuder hall med fransk balkong, tre sovrum, badrum samt klädkammare.

Lättskött, mindre trädgård med bland annat ett äppleträd samt bärbuskar. Altanen om ca 30 m², ligger mot öster/nordost och erbjuder solmöjligheter från morgon till en bit in på eftermiddagen. Kvällssol får man på framsidan av huset.
Garage i länga ligger precis intill och ingår i månadsavgiften.

OBS! För att få upp bilderna i full storlek, klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni upp bildtexten.
Välkomna att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.