Poppelvägen 58 / Torpa / Vänersborg

Slutpris
66 000 kr
Referensnummer
206 028
Boarea
62 kvm
Avgift
4 365 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2014-11-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Poppelvägen såldes av oss 2014-11-28. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Poppelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torpa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

"Trevlig" tvårumslägenhet, belägen högst upp (våning 3) och med hörnläge. Stora fönster i vardagsrum med fri utsiktsvy. Utgång från sovrum till balkong i väster om ca 7 m² (kvällsol). Badrum, (helkaklat), som totalrenoverats i samband med stambyte 2011.

Närhet till busshållplats, mataffärer, skolor och dagis och ca två km till centrum. Omtyckt förening, med tillgång till bl. a. gym, solarium och övernattningslägenhet med fem bäddplatser. Trevlig innergård med lekplats, grillplats och uteplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.