Rönnbärsvägen 13 / Väring / Skövde

Fin villa med pool och fantastiskt läge

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
180 kvm
Driftkostnad
41 483 kr/år
Tomtarea
990 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-07-06
Bostaden är såld!

Denna villa på rönnbärsvägen såldes av oss 2020-07-06. Se alla våra försäljningar i Väring samt även på rönnbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väring är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin och välskött villa som erbjuder ett bekvämt och praktiskt boende. Här finns allt du behöver och lite till. Trädgården är välskött och har en insynsskyddad baksida i västerläge med inglasat uterum, pool med uppvärmning samt stort trädäck. Här kan man njuta av solen hela dagen. Huset erbjuder generösa utrymmen med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett stort och välplanerat kök med utgång till den härliga baksidan, ljust och fint vardagsrum med eldstad, fyra sovrum, två badrum och stor allrum på övervåningen.

Huset står på en rogivande och lättskött tomt med fint läge och stora gräsytor. Robotgräsklippare från 2019 ingår.

Bostaden är belägen i ett lugnt och trevligt område omgiven av grönområden, på husets framsida finns lekplats och en liten kulle perfekt för pulkaåkning.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Väring

I norra delen av Skövde kommun ligger Väring. Här bor du i ett mindre samhälle med bra bussförbindelser till Skövde.

Nöje

I Väring finns servicebutik, pizzeria och bensinstation. I Tidan, cirka 8 km från Väring finns konditori, vårdcentral och serviceboende. Det är enkelt att ta sig in till Skövde för shopping i världsklass! Skövde är den största handelsstaden i Skaraborg. Här erbjuds ett stort utbud av butiker både i centrum och i flera köpcentra utanför stadskärnan. Här i Skövde hittar du det du söker. Skövdes c:a 300 butiker erbjuder ett varierat utbud. Det går snabbt och lätt att ta sig mellan olika handelsområden. Centrum erbjuder även ett livfullt krogliv med många restauranger.

Fritid

Här finns bland annat ett ett motionsspår som är 2,5 km samt fotbollsplan.

Kommunikationer

Från Väring går det bussar mot Skövde med täta avgångar.

Familjeliv

I Väring finns förskola, fritidsverksamhet och grundskola (ålder 6-12 år). Cirka 1 km söder om samhället, intill väg 200, finns en bensinstation. Närmsta livsmedelsbutik ligger i Tidan, en mil norrut. Sydost om samhället ligger idrottsplatsen. Västra stambanan passerar genom samhället.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.