Hammarvägen 278 / Näset / Västra Frölunda / Göteborg

Stor enplanspärla på Hammarvägen!

Slutpris
5 725 000 kr
Boarea
141 kvm
Driftkostnad
46 550 kr/år
Tomtarea
350 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-03-21
Bostaden är såld!

Denna atriumhus på Hammarvägen såldes av oss 2020-03-21. Se alla våra försäljningar i Västra Frölunda samt även på Hammarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näset är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett unikt boende på Näset och detta atriumhus om ca 141 i ostört hörnläge med mycket välskötta kvadratmeter. Här kliver du in i ett välplanerat hus med fint ljusinsläpp, vackra golv och öppen planlösning. Ett öppet boende med fräscha ytskikt, stora sällskapsytor och modern utrustning. Stora sociala ytor som erbjuder möjligheter till härliga middagstillfällen både inomhus och utomhus. På den insynsskyddade hörntomten finns en altan om hela 80 kvadrat med sol hela dagen och gott om plats för utemöbler med tillhörande förråd på ca 10 kvm. Även nyttjanderätt till garage i länga som ingår i avgiften till samfälligheten med 1 parkering i garage och tillgång till fri parkering utomhus i mån av plats (1 per hushåll). Ett hus med mycket trivselkänsla där det mesta är i nyskick och väl underhållet.

Här bor du i ett trevligt och barnvänligt område med närhet till både skola och förskola. Inom gångavstånd når du flera badplatser och i närheten finns restauranger, matbutiker och fritidsaktiviteter för barnen. Ännu större serviceutbud finner du på Frölunda Torg. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten