Smithska Vägen 16 A / Näset / Västra Frölunda / Göteborg

Näset - Smithska Udden

Slutpris
7 495 000 kr
Referensnummer
152 544
Boarea/biarea
193/94 kvm
Driftkostnad
38 558 kr/år
Tomtarea
707 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan i suterräng
Såld
2014-06-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Smithska Vägen 16 A såldes av oss 2014-06-19. Se alla våra försäljningar i Västra Frölunda

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näset är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Näset - Smithska vägen med möjlighet till båtplats!
Mäklarhuset presenterar stolt en premiumrenoverad villa, ursprungligen uppförd 1995 med generösa utrymmen om totalt 287 kvm varav 94 kvm bia. Smithska vägen 16 A är belägen på återvändsgata med lugnt läge och en solig trädgårdstomt gränsande till allmänning som via en stig leder ner till en privat badförening i Möttvik (medlemsansökan, ca 200 kr per år). Garaget är väl tilltaget och vinterbonat med 1 bilplats inomhus jämte förråd samt 2 utvändiga parkeringsplatser vackert anlaggda med marktegel. Fastigheten särpräglas av öppen planlösning och stora sällskapsutrymmen med våtutrymmen utöver det vanliga. Ljudsystem bestående av infällda Bose högtalare i Master bedroom, kök samt badrum på entréplanet. Även på altanen finns Bose högtalare. I spaet är det installerad Sonance högtalare samt vinkyl och spegel-Tv. Altan med sol från tidig morgon till solnedgång. Fastigheten är också utrustad med infraröda utomhuskamror med inspelning och röresedetektorer för larm direkt till IPhone/Android. Området är extremt eftertraktat med gångavstånd till badplatser, båthamnar och strövområden. Läget ger också närhet till Sportarenan vid Åkered med tennis, badminton, innebandy, squash samt ungdomsfotbollen på Näset SK. Se vidare information under länkar. För rätt köpare ordnar säljaren en båtplats för motorbåt från styrpulpetstorlek upp till 45 fot. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.