Svängrumsgatan 20 / Flatås / Västra Frölunda / Göteborg

Mysig etta med sovrumsdel

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
42,5 kvm
Avgift
2 234 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0 av 3
Såld
2018-12-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svängrumsgatan såldes av oss 2018-12-18. Se alla våra försäljningar i Västra Frölunda samt även på Svängrumsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Flatås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysig etta med bra planlösning och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Bostadens 42,5 kvm är fördelade på en välkomnade och rymlig hall med flertalet garderober, ett ljust vardagsrum med tillbyggd vägg vilket ger en perfekt avgränsning för sovrumsdel. Ett fint mindre kök med stort fönster ut mot den härliga balkongen i österläge samt ett badrum med badkar. Mycket stabil, lågt belånad och välmående förening. Bredband ingår i avgiften!

På bekvämt avstånd når du Frölunda Torg med ett stort utbud av butiker, caféer och mataffärer, det är även bra kommunikationer till Göteborgs innerstad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration