Högavägen 38

Högavägen 38

Slutpris

2 400 000 kr


Viskafors— Borås

Högavägen 38


Slutpris
2 400 000 kr

Viskafors— Borås

Charmig villa - lugnt och fint läge!

Välkommen till denna charmiga och rymliga villa med lugnt, barnvänligt läge och gott om plats för den stora familjen! Högt, fint läge - avskilt men ändå lagom nära grannar.

Villans entréplan erbjuder en mysig, möblerbar hall med braskamin, ett ljust vardagsrum med stort valv mot matsalen som har öppen planlösning mot köket. Här finns också en köksentré, en hall samt gästtoalett. En trappa upp finns ett allrum med utgång till balkong, 3 fina sovrum, ett helkaklat badrum samt dressingroom/kontor. I källarplanet finner man en rymlig nedre hall med källaringång, ett stort allrum/tonårsrum, tvättstuga, pannrum samt flera förråd.

Njut av den insynsskyddade trädgården med stor, härlig altan och uteplats i soligt läge. Tomten gränsar mot grönområde och här finns flera fruktträd och bärbuskar, gräsyta, och en del naturtomt. På tomten finns ett garage med gästrum/varmförråd.

Villan har ett bra läge i Viskafors dit du enkelt och snabbt tar dig med buss eller bil mot Borås eller Rv 41. Man tar sig också snabbt mot Rv 27 och 40. Även tåg finns att tillgå vid Viskafors station. I Viskafors finns förskolor, skola årskurs F-9, mataffär, pizzeria, idrottshall m.m.

Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
144/80 kvm
Driftkostnad
45 350 kr/år
Tomtarea
2 555 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-11-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.