Veronica Pethrus - mäklare i Ekerö

4,7 av 5 i betyg på HittaMäklare (20 omdömen)

Jag inspireras energifyllt av att få hjälpa människor i sitt livs största affär- att köpa eller sälja en bostad. Varje försäljning är unik, ingen bostadsaffär är den andra lik.

Kontakta mig gärna idag för ett första möte!

Förflutet som projektledare & säljare i stort och smått som även drivit företag i många år. Jag trivs väldigt bra i mitt yrkesval som mäklare och marknaden i Stockholm med omnejd är väldigt varierande och med många olika typer av boende och områden. För mig är nöjda kunder det viktigaste, att både säljare och köpare känner sig nöjda och väl tillfreds.

Livs affär!

Mitt mål är att jag ska hjälpa dig som säljare att få en genomgående mycket bra känsla och den absolut bästa försäljningsupplevelsen med bästa resultat och betalt. Mina köpare ska känna sig nöjda, trygga och behålla lyckan över sitt nya bostadsköp.

Driven mäklare som älskar mitt jobb!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Veronica Pethrus Fastighetsmäklare
Veronica Pethrus

Fastighetsmäklare / Cert. Nyproduktion

Kontor: Ekerö
Talar: Svenska, English
Nöjda kunder
4,7 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.