Mäklare i Ekerö

Veronica Pethrus

Veronica Pethrus

Veronica Pethrus

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Kontor
Ekerö
Talar

Mäklare i Ekerö

Veronica Pethrus

Jag inspireras energifyllt av att få hjälpa människor i sitt livs största affär- att köpa eller sälja en bostad. Varje försäljning är unik, ingen bostadsaffär är den andra lik. Jag vill alltid att det ska bli en så genomarbetad och bra affär som möjligt.

Kontakta mig gärna idag för ett första möte!

Många års erfarenhet som mäklare och ett förflutet inom projektledning & säljare i stort och smått som även drivit företag i många år. Jag trivs väldigt bra i mitt yrkesval som mäklare och marknaden i Stockholm med omnejd är väldigt varierande och med många olika typer av boende och områden. För mig är nöjda kunder det viktigaste, att både säljare och köpare känner sig nöjda och väl tillfreds.

Livs affär!

Mitt mål är att jag ska hjälpa dig som säljare att få en genomgående mycket bra känsla och den absolut bästa försäljningsupplevelsen med bästa resultat och betalt. Mina köpare ska känna sig nöjda, trygga och behålla lyckan över sitt nya bostadsköp!

"Driven mäklare som älskar mitt jobb!"
HittaMäklare
4.7


Mäklare & medarbetare


Hitta till oss


Mäklarhuset Ekerö Bryggavägen 131 D 178 51 Ekerö

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.