Övre hantverksgatan 28

Övre hantverksgatan 28

Slutpris

4 000 000 kr


Odenslund— Östersund

Övre hantverksgatan 28


Slutpris
4 000 000 kr

Odenslund— Östersund

Välkommen till Övre Hantverksgatan 28

Varmt välkommen till Odenslund och till detta flerbostadshus. Uppförd under 1920-talet i en tidtypisk stil. Huset inrymmer tre hela våningsplan samt hel källarvåning. Fem till sex bostadslägenheter med en total boarea på 393 m². Tre lägenheter kommer att vara ledig för köpare, en i varje plan. Huset erbjuder stora förädlings och renoveringsmöjligheter och har en mycket stor potential. De årliga hyresintäkterna uppgår till 359949. Fastighetens närmare 1300 m² stora tomt är bebyggd med garage för en bil samt carport. Bostadsläget är det bästa möjliga i en lugn och uppvuxen miljö. Bekvämt promenadavstånd till stadskärnan och närhet till så väl skolor som allmän service.


Fastigh.bet
Östersund Hasseln 3
Total markareal
1 294 kvm
Såld
2016-12-16

Mäklarhuset Östersund

Denna bostad på Övre Hantverksgatan såldes av oss 2016-12-16. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Övre Hantverksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.