Karosserigatan 6

Karosserigatan 6

Slutpris

5 500 000 kr


Bettorps Industriområde— Örebro

Karosserigatan 6


Slutpris
5 500 000 kr

Bettorps Industriområde— Örebro

Bettorps industriområde

Fastighet med 2 uthyrningsbara byggnader - Skyttepaviljongen samt en Garage- och Verkstadsbyggnad.

SKYTTEPAVILJONGEN är i 2-våningar med total yta ca 210 m2. Ytan fördelas med 150 m2 på entréplan samt 60 m2 på övervåningen. Byggnaden är Q-märkt utvändigt. Lokalen hyrs idag ut till slutna sällskap 6-8 mån/år (ej vintertid) Lokalen kan enligt tillstånd ta totalt 130 personer varav 70 st ätande personer.

GARAGE- och VERKSTADSBYGGNAD byggd 2009 i 2-våningar med total yta ca 420 m2. Ytan fördelas lika med 210 m2 i varje plan. Idag används byggnad som garage, verkstad och tvätthall. Ny ägare har valet att ha kvar befintlig hyresgäst alternativt är lokalen tillgänglig för ny ägare.

Fastigheten ligger i logistiskt bra läge intill E18 och riksväg 50 i Bettorps industriområde som ligger i den norra delen av Örebro. Området har idag många etableringar, bl a verkstäder, bilaffärer, varuhuset MEGA och Grillska Gymnasiet.


Fastigh.bet
Örebro Rodret 1
Bruksarea
630 kvm
Tomtarea
630 kvm
Såld
2018-08-24

Mäklarhuset Örebro

Denna fastighet på Karosserigatan såldes av oss 2018-08-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Karosserigatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.