KOMMERSIELLA

Brunneby Näs 525 / Borensberg / Motala

Nääs Kursgård och Konferensanläggning

Slutpris
5 100 000 kr
Fastigh.bet
Motala Hammarsmedstorp 1:7
Totalareal
17 181 kvm
Såld
2017-12-08
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Brunneby Näs såldes av oss 2017-12-08. Se alla våra försäljningar i Borensberg samt även på Brunneby Näs

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunneby Näs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fastighet med stor potential och härligt läge vid Motala Ström. Nääs Kurs och Konferens ligger på historisk mark alldeles vid strömmen, strax utanför Borensbergs tätort, mellan Linköping och Motala. Förbi Nääs flyter Motala Ström på sin väg mot Bråviken. Parallellt med Motala Ström ligger Göta Kanal. Långt innan kraftverket byggdes för drygt hundra år sedan, utnyttjade människan forsarna vid Nääs för att driva kvarnar och sågar.

Fastigheten är bebyggd med hus för hotell, logi, konferens, bastu och relax, förråd och garage. Fastigheten är lämplig för konferensanläggning och bostadsändamål. Solenergianläggning som täcker en stor del av fastighetens energiförbrukning. Totalt uppgår bruksarean till 1 350 m². Hotellbyggnaden inrymmer 19 rum med toalett och dusch.

Fastigheten är vid försäljningstillfället tom och kan disponeras fritt för den nya ägaren.

Försäljning av fastigheterna sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheterna. Bud skall vara mäklaren tillhanda senast 2017-11-06. Bedömd prisnivå 5 milj.

Kontakta mäklaren för mer information.

Johan Carlfjord Ansvarig mäklare
Johan Carlfjord
Ansvarig mäklare
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn