KOMMERSIELLA

Nygatan 53 / Innerstaden / Norrköping

Hyresfastighet med centralt läge i Norrköping

Slutpris
25 000 000 kr
Driftkostnad
373 600 kr/år
Fastigh.bet
Norrköping Hornet 22
Totalareal
756 kvm
Intäkter
1 074 372 kr/år
Såld
2017-09-27
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Nygatan såldes av oss 2017-09-27. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Nygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Innerstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hyreshus i fem våningar innehållande 14 bostadslägenheter. På gården finns 7 parkeringsplatser. Hyresintäkter 2017 ca 1 074 000 kr/år.

Försäljning av fastigheterna sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheterna.

Fastigheten kan överlåtas separat eller tillsammans med övriga fastigheter som ingår i förmedlingsuppdraget enligt bifogad sammanställning.

Indikativa bud skall vara Mäklarhuset Gomér & Andersson tillhanda senast 2017-08-31.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn