KOMMERSIELLA

Rådmansgatan 3 / Oxelbergen / Norrköping

Hyresfastighet i Norrköping - Oxelbergen

Slutpris
26 575 000 kr
Driftkostnad
367 600 kr/år
Fastigh.bet
Norrköping Åkern 11
Tomtarea
868 kvm
Intäkter
1 276 788 kr/år
Såld
2017-09-19
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Rådmansgatan såldes av oss 2017-09-19. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Rådmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Oxelbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hyreshus i 4 våningar innehållande 23 bostadslägenheter och 1 lokaler i källarplan. På gården finns 1 parkeringsplatser. Hyresintäkter 2017 ca 1 276 000 kr/år.

Försäljning av fastigheterna sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheterna.

Fastigheten kan överlåtas separat eller tillsammans med övriga fastigheter som ingår i förmedlingsuppdraget enligt bifogad sammanställning.

Indikativa bud skall vara Mäklarhuset Gomér & Andersson tillhanda senast 2017-08-31.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn