Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Knivsta / AR
Hyvelgatan 37
Accepterat pris: 1 225 000 kr
Totalareal: 200 kvm

Knivsta - AR / Hyvelgatan 37

Endast 4 av 14 bostadsrättslokaler kvar i Knivsta

Nu ges möjlighet att förvärva moderna och flexibla industrilokaler i toppklass i bostadsrättsform på området AR. Lokalerna är i två plan och erbjuder möjlighet till både lager- eller verksamhetsdel samt kontorsdel. Att äga sin lokal ger möjlighet att anpassa den efter verksamhetens unika behov. Betala en låg avgift till föreningen och till dig själv istället för en hög hyra till din hyresvärd! Fast pris 1.225.000 kr för lokal om 190 m² och en månadsavgift på 5.601 kr. Fast pris 1.275.000 kr för lokal om 200 m² och en månadsavgift på 5.896 kr. Hörnlokalerna var dyrare men dessa är redan sålda. Det kommer finnas möjlighet att förvärva och slå ihop flera lokaler om så behövs samt möjlighet att anpassa lokalen efter behov. Inflyttning till de först sålda lokalerna börjar runt årsskifter 2016/2017. För återståend lokaler gäller tillträde tidigast 2016-03-01

Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  PLAN 1: Lokalytan för bottenplan är ca 100 m². Öppen planlösning med en takhöjd på ca 4,8 m. Manuella vikportar med bredden 4 m och höjden 4,5 m. Separat gångdörr. Lokalen är förberedd med vatten och avlopp för WC/dusch. Betongolv med spolränna som är kopplad till fastighetens gemensamma oljeavskiljare. Från nedre plan leder en trappa till det övre planet. Plan 2 kan även nås via separat trapphus och hiss. PLAN 2: Lokalytan för övervåningen finns i två storlekar, 90 m² (lokaltyp 1) alternativt 100 m² (lokaltyp 2) Öppen planlösning med en takhöjd på ca 2,70 m. WC/dusch och pentry finns installerat. Golvet består av pågjuten betong alternativt HDF-golv. Entrégolv och badrum är försedda med klinkers. Det övre planet har även tillgång till ett trapphus med hiss via en 1,5 m bred korridor. Övervåningn kan nås utan att passera bottenvåningen via trapphuset.
 • Planlösning
  PLAN 1: Lokalytan för bottenplan är ca 100 m². Öppen planlösning med en takhöjd på ca 4,8 m. Manuella vikportar med bredden 4 m och höjden 4,5 m. Separat gångdörr. Lokalen är förberedd med vatten och avlopp för WC/dusch. Betonggolv med spolränna som är kopplad till fastighetens gemensamma oljeavskiljare. Från nedre plan leder en trappa till det övre planet. Plan 2 kan även nås via separat trapphus och hiss. PLAN 2: Lokalytan för övervåningen finns i två storlekar, 90 m² (lokaltyp 1) alternativt 100 m² (lokaltyp 2) Öppen planlösning med en takhöjd på ca 2,70 m. WC/dusch och pentry finns installerat. Golvet består av pågjuten betong alternativt HDF-golv. Entrégolv och badrum är försedda med klinkers. Det övre planet har även tillgång till ett trapphus med hiss via en 1,5 m bred korridor. Övervåningen kan nås utan att passera bottenvåningen via trapphuset. Observera att vissa av lokalerna på bilderna är extrautrustade med innertak, parkettgolv m.m.
Fakta
Byggnadssätt
 • Beskrivning
  Byggår: pågående, 2016 Tak: PVC, Fasad: Sandwichelement i plåt, Grund: Plintar, Fönster: 3-glas, Stomme: stål, Innerväggar: Sandwichelement, Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Allmän information
  Brf AR Företagspark är under uppbyggnad och kommer innefatta 16 bostadsrättslokaler. Avgiften som erläggs till föreningen går till avsättningar för skötsel och underhåll av byggnaden, gemensam vatten/el förbrukning, snöröjning, räntor och amorteringar. Bostadsrättsföreningen kommer förvalta fastigheten till självkostnad. Bostadsrättsföreningen blir en så kallad oäkta förening då mer än 40 % av intäkterna kommer från lokaler. Samtliga bostadsrättsinnehavare måste bedriva momspliktig verksamhet, även en hyresgäst som hyr lokalen.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplatser utanför den egna lokalen ingår samt ytterligare 1 parkeringsplats.
Övrigt
 • Brf AR Företagspark är under uppbyggnad och kommer innefatta 16 bostadsrättslokaler. Avgiften som erläggs till föreningen går till avsättningar för skötsel och underhåll av byggnaden, gemensam vatten/el förbrukning, snöröjning, räntor och amorteringar. Bostadsrättsföreningen kommer förvalta fastigheten till självkostnad. Bostadsrättsföreningen blir en så kallad oäkta förening då mer än 40 % av intäkterna kommer från lokaler. Samtliga bostadsrättsinnehavare måste bedriva momspliktig verksamhet, även en hyresgäst som hyr lokalen.
Ekonomi
 • Kommentar till månadsavgift
  Varje lokal har egna mätare för vatten, värme och el. Innehavaren debiteras värme- och vattenkostnader efter faktisk förbrukning och innehavaren har egna elabonnemang.
 • Hyra per mån
  0 kr/mån
 • Moms
  Tillkommer
 • Upplåtelseform
  Lokal
 • Beskrivning av avgiften
  Lokal om 190 m² - 5.614 kr/månad (preliminär). Lokal om 200 m² - 5.909 kr/månad(preliminär). Varje lokal har egna mätare för vatten, värme och el. Innehavaren debiteras värme- och vattenkostnader efter faktisk förbrukning och innehavaren har egna elabonnemang.
Föreningen
 • Benämning
  Brf AR Företagspark
Området
 • Ar utanför Knivsta är ett område med lättare industri och viss handel och ligger precis intill E4 med bra tillgänglighet.
 • Kommunikationer
  Företagsparken AR ligger intill motorvägen E4 mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda Flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär. Här finns också ett högklassigt konferenshotell och en bensinstation med servicebutik. Busshållplats för bussar som bl.a. trafikerar Arlanda, centrala Knivsta och Uppsala finns intill bensinstationen.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn