KOMMERSIELLA

Eklundshofsvägen 1F / Eklundshof / Uppsala

Charmig studio/ateljé eller kontor i eget hus vid Eklundshof och Polacksbacken

Hyra
10 392 kr/mån
Fastigh.bet
Kronåsen 1:27
Lokalkategori
Kontor,Övrigt,Butik
Area
74 kvm
Kvadratmeterhyra
1 685 kr/år/kvm
Såld
2020-06-18
Bostaden är såld!

Denna lokal på Eklundshovsvägen såldes av oss 2020-06-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Eklundshovsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eklundshof är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att hyra en lokal i eget hus vid Eklundshof, en lugn oas i centrala delarna av Uppsala. Lokalen om 74 kvm är beläget i charmigt hus från slutet av 1800-talet med egen entré och generös takhöjd samt fönster i flertalet väderstreck. Plattbelagd uteplats och parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till huset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten