Bäverns Gränd 14

Bäverns Gränd 14


Kungsängen— Uppsala

Bäverns Gränd 14



Kungsängen— Uppsala

Butik- eller kontorslokal i fint läge nära Resecentrum

Nu finns chans att förvärva ett befintligt hyresavtal på en mycket fin butikslokal om 95 kvm med ett bra läge nära centrum och årummet. Ett attraktivt läge i markplan med stora skyltfönster och entrédörr mot Bäverns Gränd. Butiken lämpar sig för dig som har butikverksamhet men fungerar också utmärkt som kontor. Butiken är belägen i en bostadsrättsförening varför det finns önskemål om verksamhet med normala öppettider.
Tack vare den öppna planlösningen är det enkelt att anpassa och skapa rum efter behov. Idag finns en välkomnande reception med flyttbar skiljevägg mot produktionsyta samt delad vägg mot personalutrymme. Separat utrymme för trinettkök och toalett med dusch. Butiken är inredd med svart gummimatta med bra slitstyrka och väggarna är målade i vitt. Butiken har ett attraktivt läge med kort promenadavstånd till Resecentrum, citykärnan och Stadsparken. Busshållplats finns utanför entrédörren. Utgångspris 250 000 kr eller högstbjudande. Ring för att boka visning.


Hyra
13 454 kr/mån
Fastigh.bet
Uppsala Kungsängen 7:9
Lokalkategori
Kontor,Butik
Modularea-Area
95-95 kvm
Såld
2021-03-15

Mäklarhuset Uppsala kommersiella

Denna lokal på Bäverns Gränd såldes av oss 2021-03-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bäverns Gränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.