Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Uppsala / Librobäck
Edsbrogatan 1
Fastigh.bet: Librobäck 5:4
Totalareal: 694 kvm

Uppsala - Librobäck / Edsbrogatan 1

FÖRSÄLJNINGSLOKAL MED KONTOR

Librobäcks bästa affärsläge intill Bärbyleden och Börjegatan. Väldigt fina lokaler i nästan nytt hus. Lokalerna har en enorm rymd och bra ljus tack vare stora glaspartier. Möjlighet att även hyra till ett tält samt uppställningsytor. Har används som bilhall men lämpar sig även för andra typer av försäljning där du behöver en snygg försäljningshall och ev. uppställningsytor utomhus.

Sponsrade länkar
Sponsrade länkar
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Själva försäljningshallen har en rejäl takhöjd i stora delar av lokalen (som mest ca 7,5 m). Till försäljningshallen finns flera entrédörrar samt två rejäla portar. I försäljningshallen finns 2 säljkontor, en fin fikahörna med köksdel, RWC (ytterligare WC 1 på varje plan i det gemensamma trapphuset). Kontor på entresolplan som nås antingen via interntrappa eller via hiss eller trappa i det gemensamma trapphuset. Kontoret på entresolplanet har 4 rymliga kontorsrum samt ett större rum för flera arbetsplatser eller att nyttjas som ett större mötesrum. Personalrum med välutrustat kök. Stor WC med dusch.
Fakta
Beskrivning
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering kommentarer
  Ett antal parkeringsplatser ingår i hyran. Du kan även hyra till en egen gårdsplan samt ett stort tält.
Ekonomi
 • Hyra per mån
  0 kr/mån
 • Moms
  Tillkommer
 • Index
  100%
 • Upplåtelseform
  Lokal
 • Beskrivning av avgiften
  Hyran är beroende av om du behöver tält och uppställningsyta. Den är också beroende av kontraktslängd och ev. anpassningar. Utöver hyran tillkommer: värme, el, fastighetsskatt och kyla. Moms tillkommer hyran.
Området
 • Lokalen ligger i ett mindre fackhandelsområde vid korsningen Bärbyleden/Börjegatan. I området finns bl.a. Eltric (specialister på bl.a. batterier av olika slag), Ahlsells byggmarknad samt K-rauta.
 • Kommunikationer
  Stadsbussar stannar på Börjegatan alldeles intill lokalerna. Lätt att ta sig med bil till alla de större vägarna i och med närheten till Bärbyleden.
 • Närservice
  På andra sidan Börjegatan ligger lunchrestaurangen Goda Samvetet. På andra sidan Bärbyleden finns ett stort gatukök. Närhet till bl.a. Nelins stora livsmedelsbutik samt till ett flertal lunchrestauranger.
Vägbeskrivning
 • Vägbeskrivning
  Ligger precis där Gysingevägen/Börjegatan möter Edsbrogatan nära avfarten från Bärbyleden.
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn