KOMMERSIELLA

Ekeby Bruk 2N / Ekeby / Uppsala

FIN LOKAL BOSTADSRÄTTSLOKAL FÖR UTBILDNING/KONFERENS ELLER FÖR KONTOR

Pris
3 995 000 kr
Area
594 kvm
Hyra per mån
8751.3333 kr/mån
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse

Modernt Br-lokal om ca 594 m² i traditionsrik miljö. Lokalen är lämplig för kontor eller för utbildning/konferens och är belägen i ett småföretagarcentrum i Ekeby Bruks Företagsområde. På området finns även skolor, Friskis och Svettis, apotek, vårdcentral m.m.
Avgift: 26 254 jr/kvartal
Utgångspris: 3 995 000 kr

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 15 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Planlösning
 • Mycket fin och charmig lokal i anrika Ekeby Bruk Snedtak med hög takhöjd på vissa ställen och lägre på vissa. Ytan på 594 m² som anges är golvytan. Hiss finns.
  Lokalen har en blandning av små rum, mellanstora rum samt ett par större salar. Stor samlingslokal i mitten som lämpar sig för sällskapsutrymmen och lunchrum. Ett restaurangkök finns i anslutning till detta utrymme.
Ekonomi
 • Beskrivning av hyran
  Hyran är en kallhyra. Moms tillkommer på hyran.
 • Hyra per mån:
  8751.3333 kr/mån
 • Moms:
  Tillkommer
 • Upplåtelseform:
  Lokal
 • Andel i förening:
  2,77712
Fakta
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplatser finns att hyra.
Övrigt
 • Fastigheten ägs av en bostadsrättsförening, Brf Uppsala Ekeby Industrihus. Föreningen bildades år 1983 på initiativ av ett antal företagare, av vilka Christer Fredlund fortfarande verkar inom huset. Samma år träffades avtal med Uppsala kommun om köp av fastigheten. År 1984 inträffade det formella tillträdet, och 1986 registrerades föreningens första ekonomiska plan hos Länsstyrelsen.

  I praktiken är fastigheten en företagsby, där både bostadsrättsföreningens medlemmar, ett trettiotal, och ett antal hyresgäster bidrar till att skapa ett attraktivt småföretagarecentrum.
Föreningen
 • Benämning:
  Uppsala Ekeby Industrihus
Området
 • Stadsdelen Ekeby ligger ca 3 km väster om centrala Uppsala och är ett naturnära område med vandringsstråk, skid- och motionsspår och ridbanor i Hågadalen och naturreservatet Nåsten. I området finns även en park och gräs-, boll- och tennisplaner samt motionslokaler för träning och friskvård. Närservice finns i området.
 • Kommunikationer
  Goda kommunikation in till Uppsala centrum.. Med buss är restiden ungefär tio minuter medan det endast tar några minuter med bil. Med cykel kommer du in till centrala Uppsala på tio minuter.
Sponsrade länkar
Klicka här för att börja använda kartan
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier