Hjalmar Brantingsgatan 4a

Hjalmar Brantingsgatan 4a


Fålhagen— Uppsala

Hjalmar Brantingsgatan 4a



Fålhagen— Uppsala

Charmig butik/kontor eller terapi/ behandling - Fålhagen

Centralt belägen lokal i charmig och rustik bostadsbyggnad. Lokalen finns bekvämt beläget runt hörnet från Vaksala Torg, endast 5 minuters promenad från Resecentrum och 10 minuters promenad in till stadskärnan. Då lokalen är belägen i en bostadsrättsförening med boende så lämpar sig lokalen att användas som tex kontor, butik, terapi/behandlingsutrymme eller liknande med normala öppettider. Här inryms ett stort rum med trägolv och ljust målade väggar. Utöver det stora rummet ingår ett mindre rum som kan fungera som ett extra kontor samt ett separat pentry och liten toalett som nås från pentrydelen. Lokalen är i genomgående gott skick och har en charm som många lokaler idag saknar. Obs! Lokalen kan hyras ut till momsbefriade verksamheter.


Hyra
10 613 kr/mån
Rum
2 rum
Fastigh.bet
Fålhagen 5:2
Lokalkategori
Kontor,Övrigt,Butik
Area
60 kvm
Såld
2021-08-17

Mäklarhuset Uppsala kommersiella

Denna lokal på Hjalmar Brantingsgatan såldes av oss 2021-08-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hjalmar Brantingsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.