Jälla Torslund 28

Jälla Torslund 28


Vaksala— Uppsala

Jälla Torslund 28



Vaksala— Uppsala

Lager-produktion och markuppställning i strategiskt läge nära E-4:ans påfart- Jälla Torslund

Nu finns inom kort bra ytor vakanta i form av lager-produktion-kontor och markuppställningsytor med ett mycket bra läge mellan Vaksala och Jälla, strategiskt beläget invid väg 288:an och direkt närhet till E-4:ans påfart som tar dig norr-eller söderut. Kontoret är om ca 78 m², lager/produktion om ca 457 m² och markuppställning om ca 4683 m². Flertalet p-platser finns att tillgå. Utöver dessa ytor finns kallagerytor om ca 48 m² på entreplan samt en generöst tilltaget lager på vindsvåning om ca 100-150 m². Detta utrymme nås dels från entréplan och för större lagervolymer finns inlastning via inlastningsdörrar på vindsplan.

Obs! Då oljeavskiljare saknas i verkstads-produktionsdelen kan denna lokal inte hyras ut till verksamheter såsom bilverkstad, försäljning av fordon eller likvärdig verksamhet.


Lokalkategori
Industri,Butik,Lager
Area
535 kvm
Såld
2022-11-22

Mäklarhuset Uppsala kommersiella

Denna lokal på Jälla Torslund såldes av oss 2022-11-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Jälla Torslund.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.