KOMMERSIELLA

Palmbladsgatan 2 A / Fyrislund / Uppsala

SPECIALINRETT HUS MED SÄKERHETSKLASSADE LAGERUTRYMMEN OCH KONTOR, ÄVEN LÄMPLIG FÖR SKOLVERKSAMHET!

Fastigh.bet
Årsta 82:6
Totalareal
1 000 kvm
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse

Säkerhetsklassade lagerutrymmen i markplan med kontor på övre plan.
På bottenplanet som till stor del är två stora skyddsrum är det inrett ett antal rum mindre rum som idag används som replokaler för musikgrupper. Lokalen går naturligtvis att använda för andra ändamål också såsom kontor på övre plan och förrådsrum på större delen av bottenplan. Ca 500 m²/plan varav man kan hyra hela huset om 1000 m² eller ett helt eller ett halvt plan. Det finns 2 separata ingångar till bottenplan vilket gör att denna enkelt är delbar i 2 delar. Egen entre till trapphus med hiss till övre plan. Även detta plan är delbart i 2 delar.

Lokalerna är även lämpliga för skolverksamhet!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 13 bilder
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Bottenplanet är till större delen två stora skyddsrum med ordentligt tjocka betongväggar liksom tak och golv. Dessa är nu inredda i ett antal rum som idag används som replokaler till ett antal musikgrupper. Det finns gemensamma ytor på bottenplan varav ett rum har använts som scen och ett rum är inrett som fikarum. Det finns även 2 stora WC- rum på bottenplan med möjlighet till dusch i båda.

  Övre planet är idag inrett i ett antal större rum, två lunchrum/fikarum samt en specialinredd musikstudio av hög klass. Möjlighet att inreda hela övre plan till ett fint kontor. Planlösningen går att ändra förutom mittenpartiet där det finns 3 WC-rum med möjlighet till ett fjärde. Rikligt med fönster på 3 av 4 ytterväggar med möjlighet att ta upp fönster även på den 4:e ytterväggen gör att det går att få ett ljust och modernt kontor med flexibel inredning.
Fakta
Beskrivning
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Ett antal parkeringsplatser ingår på den ihägnade tomten.
Ekonomi
 • Beskrivning av hyran
  Hyran fastställs i samråd mellan hyresvärd och hyresgäst och är beroende bl.a. av anpassningar och kontraktslängd samt hur stor del av huset man hyr.
  Index 100% Hyresvärden önskar i första hand 3-årskontrakt eller längre.

  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
 • Upplåtelseform
  Lokal
Området
 • Fyrislund är idag ett blandat område med lättare industri, kontor och till viss del handel. Denna del av Fyrislund ligger nära bostadsområdet Slavsta.
 • Kommunikationer
  Stadsbussar trafikerar Stålgatan och hållplatser finns nära byggnaden
 • Närservice
  Inom gångavstånd finns ett antal lunchrestauranger. Även nära till större matbutiker och ett antal specialbutiker.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier