Salagatan 23

Salagatan 23


Centrum— Uppsala

Salagatan 23



Centrum— Uppsala

Charmigt kontor med pendlarvänligt läge invid Vaksala Torg

Här välkomnar ett ljust och charmigt kontor i anrik byggnad invid Vaksala Torg. Genomgående trägolv, ljusa väggar, högt i tak och stora välvda fönster i tre vädertsreck bidrar till en magisk arbetsmiljö. Tack vare fönsterpartier in mot gemensam yta hittar ljuset in i hela lokalen. Lokalen erbjuder 5-6 generöst tilltagna kontorsrum tillsammans med konferensrum och stor öppen yta invid entrén med matsal/ pentry, toalett och ett mindre förråd. Läget invid Vaksala Torg samt närheten till Resecentrum ger en bekvämlighet för såväl din personal som till de kunder ni arbetar med. I hyran ingår värme och vatten. P-plats finns att tillgå både på gården samt i närliggande parkeringshus.


Hyra
2 300 kr/år/kvm
Rum
6 rum
Lokalkategori
Kontor
Area
164 kvm
Såld
2020-12-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.