S:t Johannesgatan 23 / Öfre Slotts / Uppsala

CAFÉ TILL SALU PÅ ÖFRE SLOTTS

Utgångspris
795 000 kr
Hyra
12 500 kr/mån
Totalareal
98 kvm
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse

Nu finns chansen att förvärva ett café beläget på St Johannesgatan på Övre Slotts, ett mycket trivsamt läge i de anrika kvarteren Öfre slotts nära både universitet, engelska parken, Karolina Redeviva och Domkyrkan.
De 98 kvm är väl planerade och erbjuder en trevlig atmosfär för gästerna, en serveringsdisk med bakomliggande kök med tillagningsmöjligheter för både matlagning, bakning och hantering av kylvaror.

Sponsrade länkar
Bilder
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Lokalen om 98 kvm har väldisponerade ytor med det tidstypiska detaljerna bevarade såsom vackra spröjsade fönster och bjälkar i taket.
  En välkomnande entré med garderob och gästtoalett, vidare in i lokalen finns en trevlig servering med plats för flera bord både längs fönstren och i ett rum intill. I det första rummet finns en serveringsdisk med bakomliggande kök med en avskild del för bakning, hantering av kylda livsmedel och även matlagning. Längre in i lokalen finns ett separat diskrum, städskrubb och en personalingång .
  Köket är rustat med kylar, frysar, ugn, nedkylningsskåp, spis, degmaskin, skärmaskin, rostfri grönsaksbänk, mikrovågsugnar mm, se bifogad inventarielista.
Fakta
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsbeskrivning
  Det finns möjlighet att hyra parkering på gården.
Ekonomi
 • Hyra per mån
  12 500 kr/mån
 • Moms
  Utgår ej
 • Upplåtelseform
  Lokal
 • Beskrivning av hyran
  I hyran ingår värme, vatten och fastighetsskatt. El och sophämtning tillkommer.
Området
 • Caféet ligger i Uppsalas äldre kvarter kring Öfre slotts med universitetet, Karolina Redeviva, Domkyrkan, och Engelska parken. Till city promenerar du på 5-10 minuter.
 • Kommunikationer
  Här finns bra kommunikationer då Uppsala stadsbuss trafikerar närliggande gator och det är endast några minuter till bärbyleden som leder till E4:ans påfart i båda riktningarna.
 • Närservice
  I kvarteret finns god service då Sysslomansgatan ligger några minuter bort och erbjuder både Ica Luthagens Livs med ett brett sortiment och postombud, blomsterbutik, apotek, bokhandel frisörer, restauranger mm.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Följ oss i sociala medier