Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Uppsala / Centrum
Stationsgatan 32 B
Avgift: 122 550 kr/mån
Totalareal: 774 kvm

Uppsala - Centrum / Stationsgatan 32 B

BUTIKSYTA I UPPSALA ENTRÈ OM 774 M²

I etapp 2 av Uppsala Entré har Skanska byggt nya lägenheter med ett butiksstråk i markplan som är placerade ovanpå ett gemensamt garage under mark. Konstruktionen utgör tre huskroppar i markplan med butikslokaler som delar sig i sju huskroppar och är mellan fem och sju våningar höga med bostäder. Det är totalt 112 lägenheter och 3 700 m² kommersiella lokaler.

Nu finns det en lokal kvar på Stationsgatan 32 med beräknad inflytt under våren 1017.
Lokalen om 774 m² anpassas efter överenskommelse med den nya hyresgästen.

Sponsrade länkar
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  En flexibel planlösning som anpassas efter överenskommelse med hyresgästen. Lokalen har stora fönster som ger ett rikligt ljus i lokalen.
Fakta
Byggnadssätt
 • Allmän information
  Husen i området kommer att byggas och drivas med största möjliga hänsyn till miljön. Bågenhusen är certifierade för både GreenBuilding och LEED. LEED är ett av världens ledande system för att miljöcertifiera byggnader. Styrkan med LEED är att det tar ett helhetsgrepp på en byggnads miljöprestanda.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Det finn flera parkeringsgarage samt betalparkeringar i området. För att hyra en permanent p-plats rekommenderar vi att man kontaktar pareringsbolaget direkt eller föreningen för garaget i husets källarplan.
Ekonomi
 • Hyra per kvm
  1 900 kr/år/kvm
 • Moms
  Tillkommer
 • Upplåtelseform
  Lokal
 • Beskrivning av avgiften
  Kallhyra från 1900 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer el, värme och fastighetsskatt. Moms tillkommer på ovanstående belopp.
Området
 • Uppsala Entré är nya mötesplatsen mitt i Uppsala, och den naturliga porten till staden med sitt läge vid Resecentrum. Den nya bebyggelsen motsvarar ungefär sex kvarter och rymmer butiker, kontor, hotell och bostäder.
  Stationshuset och stationsområdet har ca 67.000 besökare varje dag och ca 40.000 resenärer passerar här varje dag vilket innebär att läget är perfekt för de företag som vill synas.

  Nya Uppsala resecentrum är ett av de största byggprojekten i Uppsala genom tiderna och invigdes 12 december 2011. Ett högklassigt resecentrum är mer än en järnvägsstation, det är ett samlat område med fler olika sammanlänkade trafiksystem. Där kan olika former av resande integreras med varandra vilket är en viktig del i strävan att förbättra förutsättningarna för kollektivtrafiken.
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn