KOMMERSIELLA

Torgny Segerstedts Allé 83-85 / Rosendal / Uppsala

Butik- och kontorslokaler i Rosendal

Hyra
11 850 kr/mån
Fastigh.bet
Kåbo 63:1
Totalareal
89 kvm
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse

I den norra delen av Rosendal är Brf Botanikern under uppförande med butik/kontorslokaler i markplan. Fastigheten ligger med närhet till Dag Hammarskölds väg med goda kommunikationsmöjligheter både till Uppsala City men också till Kungsängsleden och vidare till E4:an. På andra sidan vägen ligger Polacksbacken och Ångströmslaboratoriet. I området finns även ett flertal skolor, biomedicinska företag, Livsmedelsverket samt Akademiska sjukhuset på några minuters avstånd.

Lokalerna har skyltfönster mot Torgny Segerstedts Allé samt i den bakre delen av lokalen finns fönster mot gården. I lokalen finns pentry samt wc med dusch.

Tillträde är beräknat till det andra kvartalet 2019.

Bilder
Sponsrade länkar
Torgny Segerstedts Allé 83-85
Lokal 1 - 79 m²
Situationsplan - 79 m²
Lokal 2 - 89 m²
Situationsplan - 89 m²
Visa alla 7 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Butik/kontorslokaler i markplan om 79 m² respektive 89 m². Entré och skyltfönster mot Torgny Segerstedts Allé. Den bakre delen av lokalen har fönster mot gården. I lokalen finns pentry samt wc med dusch.
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Allmän information
  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Ekonomi
 • Beskrivning av hyran
  Hyran är exklusive moms. Utöver hyran tillkommer kostnad för uppvärmning, fastighetsskatt, varmvattenförbrukning och elförbrukning.
 • Hyra per mån
  11 850 kr/mån
 • Moms
  Tillkommer
 • Upplåtelseform
  Lokal
Området
 • Rosendal ligger mitt i ett av Sveriges främsta kunskapskluster med två universitet och ett av landets största sjukhus som grannar. Härifrån tar det bara några minuter att cykla till Uppsalas centrum. Området expanderar och är en mix av bostäder, handel, service och här finns USIF Arena med gym, tennis- och paddelbanor mm. Direkt närhet till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden.
 • Kommunikationer
  Goda kommunikationer med stadsbussar som trafikerar passerande närliggande gata flera gånger i timmen. Bra gång- och cykelvägar in till centrum.
 • Närservice
  Här finns flera restauranger och en Ica Nära.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier
  }