KOMMERSIELLA

Torgny Segerstedts Allé 81 / Rosendal / Uppsala

NYPRODUCERADE LOKAL I ROSENDAL

Hyra
9 570 kr/mån
Totalareal
63,8 kvm
Kvadratmeterhyra
1 800 kr/år/kvm
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse

Nu finns chansen att driva din verksamhet i en nyproducerade lokal i det expanderande området Rosendal.
Denna lokal är lämpade för butik, showroom eller kontor och har en yta om 63,8 kvm. Lokalen har fönster och entré ut mot huvudstråket och den allmänna parken.
Tillträde Q3 2019

Hyresvärden är Wallenstam som är ett utvecklande fastighetsbolag som bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter för hållbart boende och företagande i Stockholm, Uppsala och Göteborg.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 6 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Lokal om 63,8 kvm med öppen planlösning med flera fönster och entré ut mot gatan. Det finns personalutrymme med pentry och en handikappsanpassad toalett.
  Lokalen kan anpassas efter hyresgästens önskemål och kommer vara färdigställd med grundbelysning, golv och målade väggar.
Ekonomi
 • Beskrivning av hyran
  Hyran är en kallhyra. Drift, moms och fastighetsskatt tillkommer.

  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
 • Kvadratmeterhyra
  1 800 kr/år/kvm
 • Upplåtelseform
  Lokal
Området
 • Rosendal ligger mitt i ett av Sveriges främsta kunskapskluster med två universitet och ett av landets största sjukhus som grannar. Härifrån tar det bara några minuter att cykla till Uppsalas centrum. Området expanderar och är en mix av bostäder, handel, service och här finns USIF Arena med gym, tennis- och paddelbanor mm. Förutom tillgången till områdets egna grönområden är det nära till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden.
 • Kommunikationer
  Goda kommunikationer med stadsbussar som trafikerar passerande närliggande gata flera gånger i timmen. Bra gång- och cykelvägar in till centrum.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier
  }