KOMMERSIELLA

Verkstadsgatan 10-14 / Boländerna / Uppsala

MODERNT KONTOR MED BUTIK/SHOWROOM I BOLÄNDERNA

Hyra
52 954 kr/mån
Totalareal
470 kvm
Kvadratmeterhyra
1 352 kr/år/kvm
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse

Nu finns chansen att hyra ett modernt kontor med butik/showroom i Boländerna.
Lokalerna om totalt 470 kvm har en yta i markplan om 120 kvm som lämpar sig för kontor och en del för butik. På övre planet finns ett kontor om 350 kvm. Det finns hiss mellan planen.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 9 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  De totala ytorna är 470 kvm där bottenplanet har 120 kvm och övre planet 350 kvm.

  Bottenplanet har en del som med fördel kan användas som butik/showroom. Denna del har trendigt slipat betonggolv och moderna glasväggar mot mötesrum och ev extra kontorsdel. Mötesrummet har en textilmatta. Stort HWC. Egen entré finns till denna del med dubbla glasdörrar.

  Från den andra entrén kommer du in i en hall med en trappa upp till övervåningen. Till höger om trappen kommer du till en inre hall med förrådsrum, serverrum, säkerhetsrum samt hissen som går till övre plan.

  När du kommer upp via trappan till det övre planet finns det ett modernt fika- lunchrum med bra utrustad köksdel med bla kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugnar. Från denna del når du tre avdelningar med större rum som inrymmer flera arbetsplatser. Moderna glasväggar mot rummen. Det finns två WC-rum samt två tysta rum. Till höger direkt från trappan finns ytterligare en avdelning för kontorsplatser samt ett stort mötesrum för 10-12 personer. I denna del finns även en kopiatorhörna, förråd och hiss.
  Hela övervåningen ger ett ljust och modernt intryck med en mörk textilmatta och ljusa väggar samt flera glaspartier och många fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp.
Fakta
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Det finns parkeringsplatser på gården.
Ekonomi
 • Beskrivning av hyran
  Fastighetsskatt tillkommer om 2 037 kr/månad. Det tillkommer också el, vatten, uppvärmning och sophantering efter hyresgästens andel. Moms tillkommer på hyra och hyrestillägg.

  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
 • Kvadratmeterhyra:
  1 352 kr/år/kvm
 • Upplåtelseform:
  Lokal
Området
 • Boländerna är ett industri- och handelsområde i östra Uppsala, söder om Strandbodgatan och söder om Fålhagsleden–Tycho Hedéns väg, med en utsträckning österut till Gnistarondellen.
 • Kommunikationer
  Härifrån är det goda kommunikationer med stadsbussar och nära Kungsleden och E4:ans påfart.
 • Närservice
  Mycket generöst utbud av service med Bolands-city som rymmer Citygross, apotek, systembolag, restauranger, café, klädbutiker mm.
  Det finns också flera andra större butiker i närheten som IKEA, Coop, Bauhaus, Biltema, Elgiganten, Stadium mfl.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier