KOMMERSIELLA

Ymergatan 21 / Uppsala

HYRESFASTIGHET I FÅLHAGEN

Slutpris
12 000 000 kr
Fastigh.bet
UPPSALA FÅLHAGEN 37:11
Bruksarea
450 kvm
Tomtarea
580 kvm
Intäkter
469 500 kr/år
Såld
2019-06-17
Bostaden är såld!

Denna bostad på Ymergatan såldes av oss 2019-06-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ymergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ymergatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva en hyresfastighet i Fålhagen som rymmer totalt 6 lägenheter. På fastigheten finns också ett garage/förråd med plats för två bilar, samt finns ytterligare byggrätt, total byggrätt ovan mark ca 414 m².

Fastigheten har ett mycket bra läge i Fålhagen med ett utmärkt avstånd till tåg- och busskommunikation vid Uppsala Entré. I området finns fina gång- och cykelvägar in till Uppsala centrum.

Samtliga lägenheter är uthyrda, samt är en lokal i källaren uthyrd. Ytterligare en lokal/förråd finns i källaren. Båda lokalerna/förråden blir vakanta i samband med försäljningen. 4 av bostadslägenheterna är uthyrda med överenskommelse om avstående från besittningsskydd.

Villkor för försäljningsprocessen:
- Visning den 4/6 kl 11.00
- Pris enligt anbud. Senast den 17/6 skall indikativa bud vara mäklaren tillhanda. Därefter övergår processen i en öppen budgivning. Fri prövningsrätt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.