KOMMERSIELLA

Näckåvägen 22 / Sysslebäck / Torsby

Wärdshus invid väl trafikerad turistväg

Slutpris
850 000 kr
Fastigh.bet
TORSBY SKYLLBÄCK 1:342, 1:443
Bruksarea
238 kvm
Totalareal
2 857 kvm
Såld
2019-02-13
Bostaden är såld!

Denna hotell på näckåvägen såldes av oss 2019-02-13. Se alla våra försäljningar i Sysslebäck samt även på näckåvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sysslebäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Attraktivt beläget värdshus invid turistväg RV 62 genom Klarälvdalen och mot Sälen och Trysil(Norge). Restaurang och 10 övernattningsrum med 28 bäddar. Möjlighet till egen bostad. Goda parkeringsmöjligheter.
Närhet till Branäs alpincenter och Långbergets skidanläggning samt Klarälven med ypperliga möjligheter för kanoting, flottfärder och fiskemöjligheter.
Huvudbyggnaden inrymmer restaurang med fullständig köksutrustning . Restaurangen har plats för 42 matgäster. Sommartid kan servering även ske på uteserveringen som ligger direkt i förbindelse med huvudéntre. I huvudbyggnaden finns 5 övernattningsrum enligt följande: 4 dubbelrum(2 med dusch i rummen och 2 med dusch i korridoren). Ett enkelrum med dusch.. Vidare finns ett sällskapsrum. Källarvåning med pannrum, förrådsutrymmen och tvättavdelning.
Annexbyggnaden: 2 rum med vardera 4 bäddar och bad. 1 rum med 5 bäddar, bad och bastu. 2 dubbelrum med bad i korridoren.
Möjlighet finns att tillskapa flera rum i annexbyggnaden.
Uthus med förrådsutrymmen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn