Centralgatan 47A

Centralgatan 47A

Slutpris

3 900 000 kr


Centrala Holmsund— Holmsund— Umeå

Centralgatan 47A


Slutpris
3 900 000 kr

Centrala Holmsund— Holmsund— Umeå

HYRESFASTIGHET I CENTRALA HOLMSUND

Här har du en enastående möjlighet att förvärva en hyresfastighet som borde ha utvecklingspotential som leder till utökade intäkter. Fastigheten ligger i den charmiga gamla centrala delen av Holmsund där Umeälven möter havet. Fastigheten är från 30-talet och de senaste åren har fortlöpande renovering utförts, bl a har merparten av lägenheter renoverats med delvis nytt VA, delvis ny el, innergården har planats till och grusats samt försetts med ny dagvattenbrunn.
Boarea 296 kvm är fördelad på 6 lägenheter. Övriga ytor består av garage, nyrenoverad lokal med badrum samt ett gårdshus/förråd.
Byggsätt: källarvåning/delvis suterrängvåning, trästomme, träfasad, plåttak, det finns både tvåglasfönster och treglasfönster, huvudsak fjärrvärme, kommunalt VA, anslutet till Holmsund-Obbola kabel-tvförening som även erbjuder internet.
Totala hyresintäkter 407 700:- pr år
Taxebundna driftkostnader 102 879:- pr år fördelade på: El 14 948:-, värme 43 749:-, VA 27 312:-, försäkring 7 582:-, tv 9 288:-.
Bostadsbristen bl.a i Holmsund ger möjlighet till eventuell utökning av fastighetens boarea genom att ersätta garage och gårdshus med nya bostäder.


Fastigh.bet
UMEÅ LOTSEN 4
Total markareal
443 kvm
Såld
2021-12-21

Mäklarhuset Umeå

Denna bostad på Centralgatan såldes av oss 2021-12-21. Se alla våra försäljningar i Holmsund samt även på Centralgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.