Parallellgatan 2

Parallellgatan 2

Slutpris

12 100 000 kr


Holmängen— Vänersborg

Parallellgatan 2


Slutpris
12 100 000 kr

Holmängen— Vänersborg

Bra exponeringsläge

Med bra exponeringsläge i växande handels-/bostadsområde ligger denna fastighet med byggnad om totalt ca 2 400 m² (fördelad på ca 1 770 m² fräscha butiksytor i två plan, ca 400 m² lager, kontor/personalrum om ca 60 m², varuintag om ca 130 m² och ca 40 m² övrigt). Byggnaden uppfördes 1991 och 2014 renoverades delar av yttertaket. Tills nyligen har det bedrivits möbelhandel under lång tid..
Tomt om 3 390 m², varav del obebyggd, möjlig att stycka av.
Fastigheten kommer disponeras fritt av blivande köpare/kommer vara vakant.
Säljare kan även tänka sig att hyra ut lokalen.

Lokalbeskrivning:
Via huvudentré (fungerande som vindfång) med klinkergolv kommer man in bottenplanets butiksdel. Golv med slitstark textilmatta och parkett. Kund-/kassadisken och den pampiga trappan som sammanbinder de båda butiksplanen är centrala delar. Bakom butiksdelen ligger kontor, personalrum, teknikrum, varmlager med fast monterade hyllsystem samt varumottagning. Här finns även en varuhiss som nås från både lager och butiksdelar. Ovanplan har i princip dubbelt så stor butiksyta som bottenplanets. Golv med slitstark textilmatta och parkett.

Byggnadssätt:
Betongplatta på mark. Stålstomme. Ytterväggar - isolerad stålkonstruktion med skikt av plåt. Fasad - plåt samt dekorations-/konststen av betong (del bottenplan). Yttertak av papp (delvis renoverat 2014). Fönster, 2-glas isoler. Ventilation: mekanisk till- och frånluft med värmeväxlare. Värme: Fjärrvärme (luftburen med tidsstyrning). Dessutom vattenburen värme


Driftkostnad
220 696 kr/år
Fastigh.bet
Vänersborg Fabrikören 44
Tomtarea
3 390 kvm
Såld
2017-01-26

Mäklarhuset Vänersborg

Denna lokal på Parallellgatan såldes av oss 2017-01-26. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Parallellgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.