Din kommersiella mäklare i Umeå

Mäklarhuset Umeå kommersiella
Besöksadress: Renmarkstorget 11
903 26 Umeå
Visa öppettider
Mäklarhuset Umeå kommersiella
Öppettider & hitta

Ni hittar oss här:
Renmarkstorget 11
903 26 Umeå

Kontorets öppettider:
Måndag-torsdag 08.30-17.00
Fredag 08.30-16.00
Lunchöppet

Har ni andra frågor? Vänligen kontakta oss.
Tel: 090-13 90 00
E-post: umea@maklarhuset.se

Din kommersiella mäklare i Umeå

Mäklarhuset Umeå kommersiella

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Umeå kommersiella

Ska du köpa eller sälja? Mäklarhuset Umeå förmedlar och värderar alla typer av kommersiella fastigheter och lokaler samt erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar mäklare i Umeå ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

Våra mäklare kan Umeå

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Umeå erbjuder mäklare med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad fastighetsaffär.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv presentation och smart annonsering ser vi till att din fastighet eller lokal sticker ut och träffar rätt spekulanter. Mäklarhuset Umeå står för nöjda kunder med engagemang och personlig service.
Kontakta din lokala mäklare i Umeå idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Vi förmedlar och värderar alla slags kommersiella fastigheter och lokaler. Vi erbjuder dig fri muntlig värdering och rådgivning. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Kommersiella fastigheter och lokaler

Känn dig trygg i den kommersiella fastighets- och lokalsektorn. Den är vår vardag. Vid försäljning av kommersiella fastigheter eller företag, liksom vid lokaluthyrning kan man ha många frågor, inte minst av juridisk och skattemässig karaktär, som måste belysas. Mäklarhuset UmeåMäklarna har under lång tid byggt upp en gedigen kunskap inom området, och vi håller oss ständigt à jour med aktuell utveckling och lagstiftning. Dessutom samarbetar vi med ett nätverk av experter inom olika kompetensområden för att, vid varje tillfälle kunna ge våra kunder professionell service. Mäklarhuset UmeåMäklarna har förmedlat fler än 12000 bostadsaffärer i olika former vilket har medfört ett kontaktnät utöver det vanliga. Mäklarhuset Umeå är den största aktören i Umeåregionen och erbjuder följande inom kommersiella fastigheter och lokaler:

- Hyreshus
- Industrifastigheter
- Specialfastigheter
- Jord/Skogsfastigheter
- Lokalförmedling
- Värderingar
- Företagsöverlåtelser

Fastigheter till salu hittar ni här Kommersiella fastigheter och lokaler

Vi marknadsför våra kommersiella objekt på maklarhuset.se, objektvision.se samt Umeå kommuns hemsida.

Våra kommersiella fastigheter finns här på www.objektvision.se

Aktuella försäljningar

Visa alla 61
Hitta till oss

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.