Din mäklare i Umeå för kommersiella fastigheter och lokaler

Köp och sälj kommersiella fastigheter med Mäklarhuset Umeå kommersiella

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Umeå

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Kommersiella fastigheter och lokaler

Känn dig trygg i den kommersiella fastighets- och lokalsektorn. Den är vår vardag. Vid försäljning av kommersiella fastigheter eller företag, liksom vid lokaluthyrning kan man ha många frågor, inte minst av juridisk och skattemässig karaktär, som måste belysas. Mäklarhuset UmeåMäklarna har under lång tid byggt upp en gedigen kunskap inom området, och vi håller oss ständigt à jour med aktuell utveckling och lagstiftning. Dessutom samarbetar vi med ett nätverk av experter inom olika kompetensområden för att, vid varje tillfälle kunna ge våra kunder professionell service. Mäklarhuset UmeåMäklarna har förmedlat fler än 10000 bostadsaffärer i olika former vilket har medfört ett kontaktnät utöver det vanliga. Mäklarhuset UmeåMäklarna är den största aktören i Umeåregionen och erbjuder följande inom kommersiella fastigheter och lokaler:

- Hyreshus
- Industrifastigheter
- Specialfastigheter
- Jord/Skogsfastigheter
- Lokalförmedling
- Värderingar
- Företagsöverlåtelser

Fastigheter till salu hittar ni här Kommersiella fastigheter och lokaler

Vi marknadsför våra kommersiella objekt på maklarhuset.se, objektvision.se samt Umeå kommuns hemsida.

Våra kommersiella fastigheter finns här på www.objektvision.se

Umeå kommersiella

Renmarkstorget 11
903 26 Umeå

Måndag-Torsdag 08.30 - 17:00
Fredag 08:30 - 16:00
Lunchöppet.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 27
Våra mäklare & medarbetare