Värdera din bostadsrätt

Låt oss kontakta dig för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Värdering av bostadsrätt

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostadsrätt är värd så hjälper vi dig gärna med en värdering. Värderingen är baserad på bostadens läge, utformning och skick samt efterfrågan av bostäder i ditt område vid rådande tidpunkt. Vi ser även till marknadsfaktorer som t.ex. ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden.

Kontakta oss för en fri muntlig bostadsrättsvärdering och rådgivning av din bostadsrätt och få en uppskattning över vad du kan få vid en eventuell försäljning. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Några av de vanligaste bostadstyperna med upplåtelseformen bostadsrätt är lägenhet, radhus, parhus och kedjehus, vi värderar alla typer av bostadsrätter.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar en mäklare dig för att komma överens om en tid som passar dig.

Så här enkelt är det!
  • Du fyller i dina uppgifter.
  • Vi ringer dig för att boka en tid som passar.
  • En mäklare som är expert på just ditt område besöker dig och går tillsammans med dig igenom din bostadsrätt. Du får sedan en muntlig värdering på plats.