Värdera din villa

Kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen av villan.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Värdering av hus

Går ni i säljtankar och vill veta vad du kan få vid en eventuell försäljning av ert hus? Gör en kostnadsfri villavärdering idag! Värderingen är baserad på bostadens läge, utformning och skick samt efterfrågan av bostäder i ditt område vid rådande tidpunkt. Vi ser även till marknadsfaktorer som t.ex. ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Ni varmt välkomna att kontakta oss för en fri muntlig värdering och rådgivning av er villa. Vi värderar alla former av småhus, allt från radhus, parhus, kedjehus till sjöbod.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar din lokala mäklare dig för att komma överens om en tid som passar er.

Så här enkelt är det!
  • Du fyller i dina uppgifter.
  • Vi ringer dig för att boka en tid som passar.
  • En mäklare som är expert på just ditt område besöker dig och går tillsammans med dig igenom din villa. Du får sedan en muntlig värdering på plats.