Vi värnar om tryggheten

Vi är måna om dig och våra medarbetare! Vi på Mäklarhuset följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vidtar försiktighetsåtgärder för att minska riskerna för smittspridning. 

Vi har många bra möjligheter att genomföra visningar och möten digitalt. Vi önskar även att spekulanter, säljare och köpare är försiktiga och gärna hör av sig till oss för andra sätt att genomföra visningar eller möten om det finns en oro eller risk för smittspridning.

Våra rutiner vid visningar och kundmöten

  • Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Vi begränsar antalet personer som befinner sig på visningen samtidigt, samt prioriterar i möjligaste mån att genomföra enbart bokade visningar i stället för öppna visningar.
  • Vi håller avstånd och undviker handskakningar.
  • Känner du dig sjuk eller varit i närkontakt med någon som är sjuk, ber vi dig vänligen att prata med mäklare innan visningen för att om möjligt få en privat presentation av bostaden vid annat tillfälle.
  • Antalet personer som befinner sig i lokalen samtidigt är begränsat enligt myndigheternas rekommendationer.
  • I mån av tid och tillgänglighet erbjuder vi även privat visning av bostaden.
  • Många av våra bostäder har VR -visning, vilket gör att du som kund på ett aktivt sätt kan uppleva bostaden och dess egenskaper hemifrån.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.