Din mäklare i Skövde

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Skövde

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Skövde

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Skövde idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Boka fri värdering

Ska du sälja din bostad? Vi bjuder på värdering. Fyll i formuläret så hör vi av oss och bokar tid för ett förutsättningslöst möte.

Våra medarbetare


Malin Bengtsson, Fastighetsmäklare
Fastighetsmäklare
Tel: 0500-417710
Mobil: 0705-917710
Maria Andersson, Kontorschef/ Fastighetsmäklare
Kontorschef/ Fastighetsmäklare
Tel: 0500-417710
Mobil: 0725-215200
Cilla Bergman Larsson, Mäklarassistent / Kontorsansvarig
Mäklarassistent / Kontorsansvarig
Tel: 0500-417710
Mobil: 0733-102272
Malin Wallén, Mäklare under utbildning
Mäklare under utbildning
Tel: 0500-417710
Mobil: 0722-012366

Partners


Logga in

Som inloggad kan du se dina meddelanden, gå till dina sparade sökningar och bostäder, skapa bevakning, boka visning, med mera.

... eller logga in med Facebook
Om du inte loggat in
tidigare kan du
skapa nytt konto här.