Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Alingsås

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Alingsås

Välkomna till oss på Mäklarhuset i Alingsås!

Till oss är du alltid välkommen, likväl ny kund som gammal kund. Ska du köpa eller sälja en bostad? Vi på Mäklarhuset Alingsås förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.
Vårt mål är nöjda kunder, och det når vi genom att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.
Vill du prata bostad är du alltid välkommen att ringa oss eller varför inte titta in till oss på vårt kontor som du finner på Söderport och adressen Sveagatan 6.

Skräddarsytt och individuellt - helt enkelt ett smart val

Vi är kanske Alingsås minsta mäklare och det är just det vi vill vara. Till oss ska ni nämligen vända er om ni önskar ett personligt och skräddarsytt engagemang i er mäklartjänst. I vårt hus ser vi er för er, inte som en i mängden.
Tack vare Mäklarhusets struktur och uppbyggnad kan vi arbeta på ett lokalanpassat och individuellt sätt samtidigt som vi ligger i absoluta framkant vad det gäller marknadsföring och tilläggstjänster.
Vårt mål är att möta varje kund, vare sig du är köpare eller säljare med entusiasm, engagemang och att alltid söka den bästa lösningen på både annorlunda och komplicerade problem. Alla uppdrag är unika för oss och förtroendet att förmedla en bostad värderar vi mycket högt. Vi har genom åren kunnat se att nöjda kunder kommer tillbaka till oss. Det värmer och det är vi väldigt stolta över! Du kan alltid räkna med gedigen lokalkunskap hos oss på Mäklarhuset i Alingsås.

Du kanske är nyfiken på hur vår marknadsföring fungerar, vad det är för skattekonsekvenser vid en bostadsförsäljning, hur mycket som skall städas inför fotografering eller vad du som köpare skall tänka på när du hittat rätt hus. Oavsett frågor eller funderingar, kika in till oss och prata över en kopp kaffe!

Följ oss på sociala medier

I början av år 2017 tog vi beslutet att ordentligt komplettera vår ordinarie marknadsföring med Facebook. Sedan dess har vi arbetat stenhårt med vår sida och det genererar mer och mer för var dag som går. Besök gärna vår sida Mäklarhuset Vara & Alingsås, gilla sidan och tipsa era vänner! Då hålls ni hela tiden uppdaterade med de senaste objekten på marknaden.
Numer finns vi även på Instagram; maklarhuset_vara.alingsas.

Arbetsområde

Vårt kontor i Alingsås drivs tillsammans med vårt systerkontor i Vara vilket gör att vi har ett väldigt stort upptagningsområde och gott erfarenhetsutbyte.
Vi som arbetar på kontoret i Alingsås förmedlar främst bostäder i Alingsås, Vårgårda och Herrljunga kommuner.

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja, vilket gör att vi har fler goda vänner hos våra grannkontor som alltid är behjälpliga om vi behöver deras expertis. Vi är cirka 500 medarbetare på över 100 kontor runt om i Sverige och i delar av Spanien. Mäklarhusets organisation med fristående kontor och lokala engagerade mäklare har resulterat i att företaget haft nöjdast kunder 8 av de senaste 11 åren enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI).

Självfallet är vi medlemmar i Mäklarsamfundet, branschorganisationen för professionella fastighetsmäklare.

Välkommen till oss för en lyckad och säker fastighetsaffär!

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering