Din mäklare i Älvsjö/Hägersten

Mäklarhuset Älvsjö/HägerstenBesöksadress

Stora Mans Väg 1 (Grindstugan Långbro park) 125 59 Älvsjö

Ska du köpa, sälja eller värderar en bostad? Våra mäklare på kontoret i Älvsjö är skickliga, erfarna och engagerade och kommer göra allt för att du skall göra en trygg och bra affär. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. Vi kommer att göra allt och lite till för att överträffa dina förväntningar.

Våra mäklare kan vår marknad

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Älvsjö idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Mäklaruhset Älvsjö/HägerstenMäklare & medarbetare


Hitta till oss


Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten Stora Mans Väg 1 (Grindstugan Långbro park) 125 59 Älvsjö

Öppettider


Måndag-fredag 08.30-17.00. Lördag, söndag stängt.

Vi hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad i Älvsjö


Vi gör allt för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt då du genomför din största och kanske allra viktigaste affär i livet. Vi på Mäklarhuset Älvsjö har alltid kunden i fokus och vi är inriktade på att nå gemensamma mål tillsammans med våra kunder. Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Varmt välkommen till din lokala mäklare i Älvsjö!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.