Nueva Andalucia, Marbella / Marbella - Nueva Andalucia

Slutpris
83 000 €
Referensnummer
124 568
Boarea/biarea
45/18 kvm
Avgift
1 400 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-01-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nueva Andalucia, Marbella såldes av oss 2014-01-13.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Marbella - Nueva Andalucia är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med mycket bra läge i Nueva Andalucia finner ni denna väldisponerade två rums lägenhet med genomgående god standard. Stor terrass i öster med vacker utsikt mot berget "La Concha" och grönska. Tillhörande fastigheten finns ett trevligt poolområde med badvakt. Här finns det stora grönskande ytor samt ett flertal solstolar. I fastigheten finns en restaurang med bord och stolar ut mot poolen. Här finns även en hårfrisör, matbutik samt en svenskdriven bar med internet. Fastigheten har 24 timmars bemanning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.