Mäklare i Malaga

Michael Montin

Michael Montin

Michael Montin

Fastighetsmäklare / Delägare

Kontor
Malaga
Talar

Mäklare i Malaga

Michael Montin

Att vara Fastighetsmäklare innebär att vara en del av kundens dröm, en sak man bara gör några få gånger i livet. Att hjälpa till med att hitta sitt drömhem eller sälja en älskad fastighet är en stor uppgift, men att se glädjen i våra kunders ögon när allt kommer till en framgångsrik avslutning är vad som ger mig passionen att göra mitt absolut bästa varje dag. Jag har arbetat och varit licensierad fastighetsmäklare i över 20 år och jag kan stolt säga att jag har stor erfarenhet och kompetens inom fastighetsbranschen, från start till avslut med en fokus på att göra processen så enkel och smidig för kunden som möjligt. Min passion och erfarenhet resulterar i att jag kan erbjuda en service som uppfyller och överträffar förväntningarna. Jag är en professionell och stolt Fastighetsmäklare som arbetar hårt för att erbjuda mina kunder den bästa möjliga upplevelsen. Efter många år i branschen har jag skapat starka relationer, alltifrån lokala företag till internationella investerare, vilket gör att jag har en bred och djup förståelse för marknadstrenderna och behoven hos mina kunder. Jag kommunicerar flytande på Svenska, Engelska, Spanska, och jag är redo att hjälpa dig med allt i din fastighetsrelaterade affär. Låt mig hjälpa dig att uppfylla dina drömmar genom att skapa en enkel, trygg och framgångsrik upplevelse.

"Kunderna förväntar sig inte perfektion, men de förtjänar excellens."Mäklare & medarbetare


Marcus Johansson

Fastighetsmäklare
Talar även engelska, spanska.

Estefanía Grilo

Fastighetsmäklare
Talar spanska & engelska
Talar engelska, spanska.

Michael Montin

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska, spanska.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.