Jardines de la Aldaba

Jardines de la Aldaba


Nueva Andalucía— Marbella— Spanien

Jardines de la Aldaba



Nueva Andalucía— Marbella— Spanien

Med fantastiskt läge emellan San Pedro och lyxbåtshamnen Puerto Banús, ligger denna trevliga takvåning inom en gated community om 162,60 kvm + 166,29 kvm takterrass. Lugnt läge, insynsskyddat och en grönskande förening med subtropisk trädgård och stort poolområde. Bara ett stenkast ner till den vackra strandpromenaden som lever året runt och med många trevliga restauranger och fina stränder..

Den väldisponerade våningen rymmer totalt 3 st sovrum, stort vardagsrum med terrass, 3 badrum samt kök. Den generösa takterrassen har en inbyggd jacuzzi och fantastisk utsikt över berget La Concha och föreningens palmer. Matplats under pergola och gott om plats för solstolar och växter. En unik terrass att trivas på året runt.

Detta är ett optimalt boende för den som önskar bo i ett lugnt och välskött område med närhet till allt och dessutom ha möjlighet till mycket höga uthyrningsintäkter. Välkommen!


Referensnummer
346 615
Avgift
384 EUR/mån
Driftkostnad
401 EUR/mån
Konstruerad yta
162.6 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Våning
2 av 2 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2020-02-27

Mäklarhuset Malaga

Denna lägenhet på Jardines de la Aldaba såldes av oss 2020-02-27. Se alla våra försäljningar i Nueva Andalucía samt även på Jardines de la Aldaba.

Boka värdering

Michael Montin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.