Aloha Gardens

Aloha Gardens


Nueva Andalucía— Marbella— Spanien

Aloha Gardens



Nueva Andalucía— Marbella— Spanien

Takvåning med 2 sovrum och stor takterrass

Väldisponerad takvåning med 2 sovrum i populära Aloha Gardens. Lägenheten totalrenoverades för ca 2 år sedan då man bytta all el, vatten, badrum, klimatanläggning m.m. När du kommer in i lägenheten möts du av de öppna köket och det rymliga vardagsrummet. Här finns gott om plats för såväl matbord samt soffa. Lägenheten är disponerad med två sovrum som båda rymmer dubbelsäng och har platsbyggda garderober. Till vardera sovrum finns ett badrum med vitkaklade väggar och ljusa golv. Ett av badrummen med badkar och de andra med dusch. Tillhörande lägenheten finns två terrasser. Från vardagsrummet kommer du direkt ut till den nedre terrassen som rymmer lounge- eller matdel. En trappa upp ligger lägenhetens fantastiska takterrass. Med platsbyggt utekök, pergola ovan loungeavdelning och plats för jacuzzi för den som önskar. Här uppe mötes du av en slående utsikt över bergen och de gröna vackra omgivningarna.

Aloha Gardens är en charmig andalusisk gated community med 24 timmars bevakning och mycket väl underhållna trädgårdar. Totalt finns 3 pooler, varav en uppvärmd. Tropiska trädgårdar med fontäner och dammar. Ett paradis i ett av Nueva Andalucias absolut bästa lägen. Här bor du nära alla bekvämligheter såsom restauranger, barer, kaféer, banker etc. Det finns även en busshållplats framför urbanisationen om du önskar ta dig till Marbella, Puerto Banús eller San Pedro.

Kort sagt, en fastighet med utmärkt uthyrningspotential och som också erbjuder ett lugnt för den som önskar en permanent bostad.


Referensnummer
459 611
Boarea
78 kvm
Driftkostnad
145 EUR/mån
Konstruerad yta
93 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Våning
1 (Hiss finns ej)
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2021-11-04

Mäklarhuset Malaga

Denna lägenhet på Aloha Gardens såldes av oss 2021-11-04. Se alla våra försäljningar i Nueva Andalucía samt även på Aloha Gardens.

Boka värdering

Michael Montin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.