Balcón de San Pedro, Marbella
Balcón de San Pedro, Marbella
Pablo Pérez Sanabria, ansvarig mäklare i Marbella
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Pablo Pérez Sanabria

Ansvarig mäklare

Till salu

Balcón de San Pedro, Marbella

Utgångspris

1 975 000 €


Utgångspris

1 975 000 €



San Pedro de Alcántara— Marbella— Spanien

Balcón de San Pedro, Marbella


Till salu
Utgångspris
1 975 000 €

San Pedro de Alcántara— Marbella— Spanien

Totalrenoverad villa med 5 sovrum i andalusisk stil med toppläge i San Pedro

Villa i absolut toppskick centralt belägen i vackra San Pedro de Alcántara, Marbella. Lugnt villaområde med gångavstånd till centrum, stranden, Guadalmina golfklubb, shopping, skolor och dagis. Totalt rymmer fastigheten fem sovrum, tre badrum och två toaletter. Ett av sovrummen med separat ingång i anslutning till entrén, perfekt för gäster, housekeeper eller barnskötare. Stort och rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök från köksleverantören Santos. Platsbyggd matplats i anslutning till köksön, gott om förvaringsytor och senaste teknologin av samtliga vitvaror som kan styras genom mobiltelefonen. Integrerad kyl och frys med motoriserad öppning och stängning.

Villan totalrenoverades under 2021 med det allra senaste inom teknologin. Genomgående vattenburen golvvärme med zonindelning som under sommartid även kan används för att kyla ner fastigheten. Avkalkningsanläggning kopplad till all vattentillförsel samt industriell osmosis som producerar 300 liter dricksvatten i timmen och är kopplad till fastighetens samtliga kranar. Isolerglasfönster i hela huset som behåller och stänger ute värme eller kyla. Fastigheten är förberedd för solpaneler samt laddstation för den som har el-bil.

För den som önskar finns möjlighet att stycka av tomten och bygga ett till hus eller stycka av tomten och bygga totalt 3 nya fastigheter. Finns även möjlighet att göra om förråd och gym till ett litet gästhus med vardagsrum, öppet kök, sovrum samt badrum. Egen ingång från gatan och avdelad tomt. Fantastisk investeringsmöjlighet för dig som inte bara vill bo i ett hus i toppskick utan även önskar den optimala investeringen. Huset har en stor uthyrningspotential för den som önskar.


Referensnummer
575 108
Utgångspris
1 975 000 €
Boarea
266 kvm
Driftkostnad
1 335 EUR/år
Tomtarea
1 744 kvm
Konstruerad yta
300 kvm
Sovrum
5 Sovrum

Mäklarhuset Marbella

Kontakta Pablo eller Cecilia för mer information kring Balcón de San Pedro, Marbella Anmäl intresse.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg


San Pedro de Alcántara, Marbella, Málaga
Balcón de San Pedro

San Pedro de Alcántara, Marbella, Málaga

San Pedro de Alcántara, Marbella, Málaga
Balcón de San Pedro

San Pedro de Alcántara, Marbella, Málaga

Balcón de San Pedro

San Pedro de Alcántara, Marbella, Málaga

San Pedro de Alcántara, Marbella, Málaga
Balcón de San Pedro

San Pedro de Alcántara, Marbella, Málaga




Rumsbeskrivning

01
Vardagsrum

Stort och ljus vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de de olika fönsterpartierna. Vardagsrummet med öppen planlösning mot köket skapar en härlig rymd. Matplast för 4 - 6 personer i den platsbyggda matplatsen som går samman med funktionella köksön. Vardagsrummet har stora sällskapsytor och ges möjlighet till olika möbleringsalternativ. I anslutning till vardagsrummet finns en gäst-wc.


02
Kök

Stort och trevligt kök installerat i samband med totalrenovering av huset 2021. Köket är av märke Santos, platsbyggt och varje detalj är väl genomtänkt in i minsta detalj. Integrerad kyl och frys med ismaskin från Liebherr med motoriserad öppning. Totalt två ugnar. En varmluftsugn med ångfunktion, sous vide och den andra kombi micro och varmluftsugn. Integrerad diskmaskin, infälld induktionshäll, inbyggd köksfläkt, samtliga av märke Neff. Vinkyl från Pando. Samtliga vitvaror med Home Connect och kan styras från mobiltelefon på distans. Bänkskiva Dekton Kelya 2 cm. Diskho limmad underifrån från Cuccine Oggi med avfallskvarn samt filtrerat och drickbart vatten.


03
Sovrum 1

Luftigt och trevligt master bedroom med gott om plats för dubbelsäng. Platsbyggda garderober med gott om utrymme. Fönster i två väderstreck.


04
Sovrum 2

Sovrum 2 i anslutning till master bedroom, dekorerat som en barnkammare. Platsbyggda garderober och stort nog för att delas mellan 2 barn.


05
Sovrum 3

Sovrum 3 ligger beläget i anslutning till vardagsrum och med utsikt över poolområdet från de två fönsterpartierna. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng eller två enkelsängar. Egen ingång till det delade badrumet med sovrum 4.


06
Sovrum 4

Sovrum 4 ligger även det i anslutning till vardagsrummet. Härligt ljusinsläpp från det två fönsterpartierna i söder. Dekorerat som barnkammare och stort nog för 2 barn. Egen ingång till det delade badrummet med sovrum 3.


07
Sovrum 5

I husets uthyrningsdel ligger sovrum 5 med sitt privata badrum. Optimalt för den som har gäster, barnskötare eller egen housekeeper. Rymligt med plats för dubbelsäng och trevlig ljusinsläpp från två fönsterpartier mot husets entré. Helt separat ingång för total avskildhet.


08
Badrum 1

Mellan Master bedroom och sovrum 1 ligger master bathroom. Stor dusch med dubbla takduschar, med vattenfallsfunktion samt handdusch. Genom separat vattentank och tryckpump genereras varmvatten på mindre än 3 sekunder till samtliga kranar. Drickbart vatten i samtliga kranar genom huset industri osmosis som producerar över 300 liter i timmen och med en vattentank på 1 000 liter med möjlighet till utökning.


09
Badrum 2

Badrum två delas mellan sovrummen tre och fyra. Separat ingång från vardera sovrum. Wc, handfat samt stor dusch. Genom separat vattentank och tryckpump genereras varmvatten på mindre än 3 sekunder till samtliga kranar. Drickbart vatten i samtliga kranar genom huset industri osmosis som producerar över 300 liter i timmen. Kaklade väggar och klinker golv. Genomgående golvvärme i hela huset.


10
Badrum 3

I anslutning till husets uthyrningsdel ligger badrum 3. Wc, handfat samt stort duschutrymme. Fönster med utsikt över trädgården och gymavdelningen. Vattenburen golvvärme vilket är genomgående i hela huset med individuell justering och med möljighet till kyla under sommarmånaderna.


11
WC

I anslutning till vardagsrummet ligger huset gäst-wc. Fönster med utsikt över trädgård och gymavdelning.


12
WC 2

I anslutning till uteplats och poolområde ligger en gäst wc utrustad med handfat och wc.


13
Gym

I det separata byggnaden ligger huset privata gym. Fullt utrustat med Rack från Force USA med funktioner för hela kroppen, bänkpress, benböj, chins, biceps, triceps, rodd etc. Cykel för spinning, lösa hantlar från 2 - 35 kg, kettelbells, boxningsäsck m.m. Vägghängd tv för övningar samt förberett för den som önskar en projector i taket.


14
Förråd

I anslutning till gymmet ligger huset förråd om ca 15 kvm. Optimalt för såväl förvaring av trädgårdsredska som övrig förvaring. Kan delas upp i två avdelningar med separata ingångar.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

266 kvm

Tomtarea

1 744 kvm

Konstruerad yta

300 kvm

Rum

5 sovrum

Fastighetsbeteckning

1097104UF2319N0001DO

Tillträde

Enligt överenskommelse


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

1972

Mark

Lera

Grund

Betong

Stomme

Betong

Bjälklag

Betong

Fasad

Puts

Takbeklädnad

Betongpannor

Fönster

2-glasfönster isoler

Ventilation

Självdrag

Vatten

Kommunalt vatten

Avlopp

Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Värmepump luft-vatten


03
Energideklaration
Sammanställning

Energideklaration pågår


04
Uteplats

Stor och trevlig porche med utsikt över det vackra poolområdet. Här finns plats för så väl matgrupp som lounge del. I anslutning till matgruppen finns en öppen spis med utluftsventiler. Mellan pool och uteplats finns en praktisk wc för såväl badgäster som middagsgäster.


05
Bilplats/Övriga byggnader
Bilplats/Garage

Carport: Har strömuttag.


06
Tomt/Servitut
Tomtarea

1744 kvm


Ekonomi

01
Renhållning

278 EUR/år

Samfällighet

1057 EUR/år

Sammanlagd driftskostnad

1335 EUR/år

Fastighetsskatt/-avgift

2070 EUR/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 3 405 EUR/år)

Upplåtelseform

Äganderätt

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Dokument

Kalkyl

Området
San Pedro de Alcántara  i marbella

San Pedro de Alcántara

Det finns flera anledningar till att San Pedro de Alcántara, den spanska staden som är en del av Marbella, har blivit mycket populär. Den spanska charmen, de många tapasbarerna, trevliga affärer och ett myllrande folkliv. Ja, ibland känns det som om tiden stått stilla i San Pedro de Alcántara. Mitt i internationella Marbella finns denna trevliga stad med mycket egen identitet.


01
Fördelar med området
Caféer Barer Nattklubbar Stadspuls Växande område Parker/Grönområden Barnvänligt Tennis Bussar Gym Uteliv Tryggt Cykeluthyrning Restauranger Badstrand

02
Strandpromenad

Strandpromenaden mellan San Pedro de Alcántara och Puerto Banús är balsam för själen och för den som vill maximera fortsätter promenaden ända in till Marbella. Flera trevliga strandrestauranger, barer, utomhusgym och lekplatser för barnen.


03
Aktiviteter

Utbudet av aktiviteter i San Pedro med omnejd är i det närmaste outtömligt. Trevliga bergspromenader i norra Nueva Andalucia invid Istansjön eller utefter strandpromenaden ger ro för själen. Golfbanorna Aloha, Las Brisas, Los Naranjos och La Quinta är kända för världens alla golfare och de många gym-, tennis- och padelklubbarna gör att alla kan få sitt lystmäte. På bara 2 timmars avstånd finns också skidåkning i världsklass i Sierra Nevada (3.300 meter över havet) från November till slutet på april och på en timma når man ett av Europas stora sufringparadis på beacherna norr om Tarifa. Utöver detta tar det bara en halvtimma med bil för att upptäcka de trevliga och vackra bergsområdena med genuint levande vita byar med starka traditioner och stor charm.


04
Kommunikation och shopping

San Pedro de Alcántara ligger strategiskt bekvämt och har nära till allt. Golfbanorna i gröna Nueva Andalucia nås på några minuter med bil, till lyxhamnen Puerto Banús är det bara några kilometer och med tio minuter till både Marbella och Estepona, är det ett nöje att göra små utflykter.

För den shoppingintresserade finns det mesta i San Pedro de Alcántara . Mängder av högklassiga mataffärer med färsk fisk, kött, frukt och grönsaker. På bara några minuter nås lyxshopping i Puerto Banús eller på El Corte Inglés, varuhuset som har allt och lite till. Vill man bredda och fördjupa utbudet ytterligare, når man från San Pedro de Alcántara enkelt både till Marbella stad och stora det shoppingcentret La Cañada.


05
Klimat

Klimatet i San Pedro de Alcántara är helt fantastiskt. Berget Sierra Blanca skyddar mot kalla nordanvindar och skapar ett mycket gynnsamt och unikt mikroklimat med behagliga temperaturer året runt.


Använd kartan
X

Platser

Hoyo 19

296 m


Amague Gastrotasca

419 m


La esquina del 9

419 m


Buen Provecho

460 m


mois

493 m


Supermercados Dia

604 m


LANGUAGE ACADEMY

257 m


Casa del Mar Montessori Colegio Internacional

336 m


Escuela de Educación Infantil Nueva Colonia

368 m


REAL MATEMÁTICAS - CLASES PARTICULARES

403 m


Centro Privado De Enseñanza María Auxiliadora

438 m


Supermercado Hong Kong III

498 m


Redyser

502 m


Supercor

523 m


MASKOM SUPERMERCADOS

587 m


Supermercados Dia

604 m


Estación de tren Jimera de Libar

32 km


Cortes de la Frontera

32,42 km


Estación de tren Ronda

32,79 km


Estación de tren Benaojan-Montejaque

33,78 km


Estación de tren Fuengirola

34,1 km


Centro de Salud San Pedro

317 m


C.C. La Colonia

474 m


Cementerio San Pedro Alcántara

476 m


Comunidad Regantes

506 m


Doctor Eduardo Evangelista

515 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Flygplats
    48,53 km
    50 min
    -
    -
  • Lokalt centrum
    602 m
    3 min
    2 min
    10 min
  • Grönområde
    1,31 km
    5 min
    7 min
    22 min
  • Hållplats
    Centro de Salud San Pedro
    317 m
    2 min
    1 min
    5 min
  • Hav
    1,79 km
    7 min
    7 min
    33 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Pablo eller Cecilia!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.