Castiglione / San Pedro Playa / Marbella / Spanien

Slutpris
550 000 €
Referensnummer
207 592
Avgift
283 EUR/mån
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2015-01-22
Bostaden är såld!

Denna radhus på Castiglione såldes av oss 2015-01-22.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av San Pedro Playa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Strandnära, ljust och rymligt townhouse med trädgård och takterrass inom efterfrågad förening.

Denna bostad om 4 sovrum erbjuder gott om plats för både familj och vänner. Stora ljusinsläpp och välplanerade rum med gott om förvaringsutrymmen. Egen trädgård, balkong samt generös takterrass med sol hela dagen. Utsikt över föreningens subtropiska trädgård, berg och över havsglimt.

Urbanisationen är en gated community med direktaccess till strandpromenaden. Gångavstånd till mataffär, restauranger, gemytliga San Pedro och lyxhamnen Puerto Banús. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.