Sök Meny
Sierra Nevada
Montebajo
Pris: 325 000 €
Anmäl bud
Boarea: 60 kvm
Avgift: 85 EUR/mån
Rum: 4 rum, varav 2 sovrum
Våning: 2

Sierra Nevada / Montebajo

En av Sierra Nevadas bäst belägna takvåningar med strålande västläge, terrass och milsvid utsikt över horisonten och backarna. Denna bostad om c:a 60 yteffektiva kvm erbjuder gott om plats och mycket trevliga sällskapsytor. Goda ljusinsläpp i vardagsrummet som har plats för både sittgrupp och matplats och utgång rtill solig terrass. Två ordentliga sovrum på övre plan och dessutom en sovalkov på 3:de våningen som fungerar utmärkt som sovrum. Läget är optimalt på torget precis invid äggliftarna och me dalla faciliteter runt hörnet. Mycket god uthyrningspotential och välskött förening. I källaren finns garaje och skidortens populära SPA- och swimmingpool. Välkommen!

Rumsbeskrivning
 • Sovrum 1-2
  På våningens andra våning finns två sovrum med plats för dubbelsäng / våningssängar. Även ytrymme för flyttbara garderober. I anslutning till sovrummen finns fullt utrustat badrum.
 • Sovalkov
  Ovanför solavdelningen finns praktisk sovalkov om 7 kvm och möjligheter till förvaring .
 • Vardagsrum
  Ljust vardagsrum med plats för både sittgrupp och matplats. Via dragpartier utgång till solig terrass om 7 kvm i västläge med utsikt över backar och horisont.
 • Kök
  Öppet praktiskt kökspentry med inbyggnadsvaror och stängbara trädörrar. God kommunikation med ytorna i vardagsrummet.
 • Badrum
  Fullt utrustat badrum på andra våningen. Helkaklat och med klinkergolv.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  60 kvm
 • Rum
  4 rum (max 3 sovrum)
Byggnadssätt
 • Övriga utrymmen
  Bekvämt skidskåp i entréplan som ingår i månadsavgiften.
TV- och Internetanslutning
 • ADSL finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån. Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras.
Terrass
 • Solig terass i västerläge med utsikt över backar och horisont. I anslutning till terrassen finns två förvaringsytor.
Ekonomi
 • Avgift
  85 EUR/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår vatten
 • IBI fastighetsskatt
  42 EUR/mån
 • Sophämtning
  8 EUR/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  50 EUR/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Närbelägna bergskedjan Sierra Nevada, med 20 toppar över 3000 meter, är en av få skidorter i världen som i verkligheten kan leva upp till utfästelsen om skidåkning och strand/golf på samma dag. Dryga 2 timmar från Marbella ligger denna spektakulära skidort, känd för sin torra snö, långa backar och besökare från hela världen. Det finns 118 kilometer välpreparerad pist i 118 nedfarter, 18 gröna, 40 blåa, 52 röda och 8 svarta, samt nästan obegränsat med offpist. Dessutom invigdes 2011 en ny snowboardpark och under 2013 arrangeras WC-finalerna i snowboard. Systemet är som en riktigt bra alport eller ungefär som hela Åres inklusive Björnen och Duved. Allt hänger dessutom väl samman med en bekväm mellanstation på 2700 meter (Borreguiles). Sierra Nevadas stoltserar med hela 1200 fallhöjdsmeter som alltid är öppet och i stort sett alla liftar är ägg och moderna sittliftar. Alltid välpistat i backarna. Det fina liftsystemet gör också att köer är sällsynta, även under storhelger när 30.000 skidåkare finns i systemet. Standarden är närmast schweizisk. I de högst belägna zonerna, Veleta och La Laguna, kommer man upp till 3300 meter och utsikten är fantastisk. Klara dagar ser man utöver hela kusten, Medelhavet och bergen i Afrika. En märklig och overklig känsla. Sierra Nevada är paradoxalt nog en av Europas snösäkraste skidorter, samtidigt som det är den mest solsäkra. Hur är det möjligt? Sierra Nevada har ett unikt mikroklimat, när det snöar faller det rikliga mängder och däremellan lyser oftast solen. Den torra luften ger skönt puder vid nysnö och för att säkra upp en lång säsong finns dessutom ett av Europas mest moderna snökanonsystem. De kalla nätterna ger utmärkt kondition i backarna även under senare delar av säsongen (mars-april). Sierra Nevada blev härom året vald till en av världens 10 bästa skidorter av det internationellt erkända magasinet Condé Nast Traveller. Efter skidsäsongen (april-maj) tar sig många upp till Sierra Nevada, som ligger i en naturpark, för att vandra, cykla eller höghöjdsträna. Flera hotell har öppet året runt och några liftar är öppna också på sommaren. Längst upp går det att finna snö även i augusti! I Sierra Nevada finns massor av hotell, lägenheter, skidskolor och shopar med uthyrning. Här finns även sommar- och vinterrodel, skridskobana, friidrottshall och en stor simhall för dagar med snöstorm. Priserna på de många restaurangerna och barerna är bra för att vara en skidort och det finns många härliga solterrasser att förgylla en underbar skiddag på. Det är lätt att ta sig till Sierra Nevada med fina motorvägar till Granada och välunderhållen bergsväg de sista 33 kilometerna. Från Marbella kör man på 2 timmar och 10 minuter. Säsong: Slutet på november till slutet på april. Avstånd: Málagas flygplats: 160 km Marbella: 215 km
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten