Michael Montin - mäklare i Marbella

När jag började min praktik på Mäklarhuset år 2002 hade jag en dröm om att få hjälpa människor att hitta sin drömbostad och få vara med och dela den glädje en köpare och säljare känner när de köpt respektive sålt en bostad. Den drömmen blev sann!

Bakgrund

Redan när jag gick i gymnasiet hade jag en ganska bra bild vad jag ville bli efter mina studier. Jag påbörjade direkt efter de gymnasiala studierna utbilda mig till fastighetsmäklare via Högskolan i Gävle. redan efter 6 månader hade jag fått jobb på Mäklarhuset Innerstan där jag trivdes otroligt bra med mina dåvarande chefer och kollegor. Efter två år när studierna var slut fick jag möjligheten att driva Mäklarhuset Kungsholmen genom franchise och tvekade inte en sekund på att anta utmaningen. Allt ledde i sin tur till att jag blev ägare till distriktet och sedan delägare i Mäklarhuset Innerstan som idag även driver Bromma och Lidingö med totalt 7 kontor. Jag är idag stationerad i Spanien och arbetar och driver Mäklarhuset Costa del Sol. En möjlighet som givit mig otroligt mycket. Inte bara det fantastiska klimatet och den goda maten utan även fått en dröm att gå i uppfyllelse. Att få arbeta med kunder såväl i Sverige som här i Spanien är en fantastisk upplevelse. Att få se den glädjen de känner när de hittat sin drömbostad och hur de under många år får njuta av sitt boende eller semesterboende. Välkommen till oss på Mäklarhuset vi finns här för att förverkliga era drömmar!

Jag gör allt för att du som kund ska få din dröm uppfylld!

  • Har du frågor om att köpa bostad i Spanien?
    Vi svarar gärna på dina frågor! Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad i Marbella. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad i Spanien

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad i Marbella. Vi på Mäklarhuset Marbella vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Michael Montin Fastighetsmäklare / Delägare
Michael Montin

Fastighetsmäklare / Delägare / Marbella

Kontor: Marbella
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler