Michael Montin - Partner i Marbella

När jag började som fastighetsmäklare hade jag en dröm om att få hjälpa människor att hitta sin drömbostad och vara med och dela den glädje en köpare och säljare känner. En dröm som blev sann!

Bakgrund

Redan under min tid som student på högskolan fick jag möjligheten att börja arbeta hos Mäklarhuset. Ett företag jag direkt kände att jag trivdes bra på. Jag fick chansen att gå in som delägare och vara med på den fantastiska utveckling vi haft i Mäklarhuset. Idag driver jag Mäklarhuset i Spanien och får dagligen möte kunder som får sin dröm om ett boende i ulandet uppfylld.

Jag gör allt för att du som kund ska få din dröm uppfylld!

  • Har du frågor om att köpa bostad i Spanien?
    Vi svarar gärna på dina frågor! Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad i Marbella. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad i Spanien

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad i Marbella. Vi på Mäklarhuset Marbella vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Michael Montin, partner i Marbella
Michael Montin

Partner

Kontor: Marbella
Talar: Svenska, English, Español
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Marbella

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.