Andreas Strindholm - Konsult i Marbella

Har varit i Spanien och Marbella ända sedan början på 70-talet och rest runt i landets alla 17 regioner. Känns väldigt betydelsefullt att kunna förmedla erfarenhet, kunskap, traditioner och matnyttiga tips till våra kunder. Flytten till Spanien 2008 har givit mig och familjen nya perspektiv och möjligheterna är stora att trivas oavsett ålder eller intressen. ¡Viva la vida!

Bakgrund

Jag är utbildad civilekonom och ekonomimagister med inriktning på nationalekonomi och ekonomistyrning. Jag har 15 års erfarenhet från bank- och finansvärlden och har arbetat för Handelsbanken, Den norske Bank, Erik Penser och Catella. I Spanien har jag under 3 år verkat som landchef för det svenska exportföretaget Danfo, vilket gett mig stor insikt i upphandling med kommuner och myndigheter, samt urban planering med arkitekter och stadsledningar. Erfarenhet av byggprojekt och kontakter med inspektörer och duktiga yrkesmän är vidare något som kommer våra kunder tillgodo. Efter gymnasiala studier i spanska, har jag fördjupat mig i spanska språket på Cervantesinstitutet. En viktig pusselbit för både integration och profession. Jag är intresserad av mat, kultur, natur och sport och har funnit mitt lystmäte i Spanien. Älskar att se på barnens sportaktiviteter, spela och gå på fotboll när Málaga spelar och åka skidor med familjen i Sierra Nevada. Lika fascinerande varje gång att åka 2 timmar från kortärmat till vinter i en skidort i världsklass. Njuter av tapas i San Pedro och att handla färska råvaror och laga mat efter årstid. Har lärt mig att sardiner grillar man månader som inte har bokstaven ”R”… Välkommen till oss på Costa del Sol, vi finns här för att förverkliga era drömmar!

Att få hjälpa kunder förverkliga sina drömma om ett boende i solen ger en enorm tillfredsställelse.

  • Har du frågor om att köpa bostad i Spanien?
    Vi svarar gärna på dina frågor! Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad i Marbella. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad i Spanien

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad i Marbella. Vi på Mäklarhuset Marbella vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Andreas Strindholm Konsult
Andreas Strindholm

Konsult

Kontor:
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Marbella

Michael Montin
Fastighetsmäklare / Delägare
Talar: Svenska, English, Español
Pablo Pérez
Affärsutvecklare
del Mercado Español
Talar: Español
Estefanía Grilo
Administratör
Talar spanska & engelska
Talar: English, Español
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.