Anamaya 2

Anamaya 2

Pris

5 495 000 €
Marbella — Villa

Anamaya 2


Pris
5 495 000 €

Marbella — Villa

Anamaya 2 ligger i ett område med 5 nya lyxvillor och har ett högt läge i den prestigefyllda Nueva Andalucía Golf Valley, med panoramautsikt över bergen och havet.

Anamaya 2 har designats med en modern touch och har konfigurerats oklanderligt för att möta den magnifika panoramautsikten mot Medelhavet, hela vägen till den afrikanska kusten.

Samspelet mellan exteriör och interiör skapar den perfekta miljön för Medelhavets livsstil.

Omgiven av frodiga tropiska trädgårdar står den stora infinitypoolen i centrum och ger huset en oasliknande känsla. Designprincipen för denna moderna fastighet är att vara i harmoni med naturen, komplettera behoven under de skiftande årstiderna och göra det mesta av Marbellas mikroklimat. Alla vinklar i vardagsrummen / sovrummen har utformats noggrant för att maximera utsikten över de anlagda tomterna mot La Concha och Medelhavet.Villan har fördelats på 3 nivåer, där du kan hitta eleganta designelement, ljusa rum med öppen planlösning och ett kök med apparater av högsta kvalitet. Den första våningen består helt av den lyxiga master-sviten med ett ädelt omklädningsrum och badrum med eget badrum; de återstående 3 sviterna ligger på bottenvåningen.

Källarvåningen är en fröjd för underhållningsälskare och rymmer ett TV-rum och biljardområde, en uppvärmd inomhuspool, en bastu och ett fullt utrustat gym som enkelt kan omvandlas till ett extra sovrum om det behövs. En billaddare har integrerats i garaget.Låt inte denna möjlighet gå dig förbi.Kontakta oss för mer information!


Boarea
592 kvm
Antal rum
5 rok
Tomtarea
1 274 kvm
Försäljningsstart
2024-04-17
Status
Planerat
Antal objekt
1


Området
Använd kartan
X

Bostäder


Antal rum
Boarea
Pris
Status

Intresseanmälan

Vill du veta mer om Anamaya 2? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.