Nytt hem

Sälja nu eller senare – boka in en fri värdering


Ämnen


Dela

Oberoende om du planerar att sälja nu, eller bara är nyfiken på bostadens värde, lönar det sig att göra en värdering. Mäklarhuset har över 110 kontor runt om i hela Sverige – vilket ger dig en mäklare som är expert på just ditt område.

Om man funderar på att sälja sin bostad är det såklart väldigt viktigt att veta vad den kan vara värd. Det spelar ingen roll om försäljningen kommer ske exakt nu eller senare – en värdering är alltid intressant.

I och med att Mäklarhuset dessutom ger alla intresserade en fri värdering har man ingenting att förlora. När mäklarexperterna gör en värdering baserar de den på bostadens läge, utformning och skick, men även på hur efterfrågan av bostäder i det området ser ut vid tidpunkten.

Efter att kontakten med Mäklarhuset har skapats görs en fri muntlig värdering och rådgivning. Då uppskattas även vad du kan få vid en eventuell försäljning av bostaden.

Vid en fri värdering förbinder du dig inte till något. Sebastian Wallster, fastighetsmäklare på Mäklarhuset i Täby, rekommenderar att man kontaktar sitt lokala kontor i god tid innan försäljning.

– Det är bra att träffa en mäklare i ett tidigt skede så att man genast får en värdering av bostaden. Utifrån den värderingen är det sedan mycket enklare att göra upp en plan och budget på det man planerar att köpa därefter, förklarar Sebastian Wallster.

 

Sebastian Wallster
Fastighetsmäklare

För en fri värdering av Mäklarhusets experter behöver endast tre enkla steg följas:

  • Du fyller i dina uppgifter på Mäklarhusets sida.
  • Mäklarhuset ringer dig för att boka in en tid som passar.
  • En mäklare som är expert på just ditt område besöker dig och går tillsammans med dig igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.

Kom igång med försäljningen – låt Mäklarhuset göra en fri värdering på din bostad.

Läs också

Homestyling - Skapa rätta känslan för en lyckad försäljning
4 tips för att hitta ditt nästa drömboende

Du kanske också gillar

Skriv avtal med hantverkaren
7 sätt att renovera miljövänligt
Kökets historia – hemmets hjärta i förvandling


Ämnen


Dela


Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

Fortsätt läsa
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.